CELEBRITIES

Κένταλ Τζένερ: Η αγένειά της ίσως την καταστρέψει επαγγελματικά - To σνομπ βίντεο που έφερε αντιδράσεις


Τόνια Τζάφερη

20 Σεπτεμβρίου 2023

Κένταλ Τζένερ: Η αγένειά της ίσως την καταστρέψει επαγγελματικά - To σνομπ βίντεο που έφερε αντιδράσεις
@kendalljenner / instagram
Ο κόσμος έχει αρχίσει και αντιπαθεί την Κένταλ Τζένερ μετά από αυτό το βίντεο, και όχι άδικα

Σε μια εποχή όπου η «cancel» κουλτούρα κυριαρχεί, ένα και μόνο βίντεο ή κάποιο μεμονωμένο περιστατικό, μπορεί να είναι αρκετό για να σου στοιχήσει ό,τι έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα. Tους τελευταίους μήνες το όνομα της Κένταλ Τζένερ, έχει σημαδευτεί από ένα βίντεο, κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret, το οποίο ίσως και να φανερώνει μια πιο ρεαλιστική πλευρά της.

Jenny.Gr
@kendalljenner / instagram


Μπορεί σε εμάς να δείχνει την σέξι, μοντέρνα και σικάτη διάθεση της, ωστόσο όπως κάθε άνθρωπος και celebrity, είναι πολλά παραπάνω. Από τη μια να δείξουμε κατανόηση για την ενόχληση από το κοινό και τους θαυμαστές, oι οποίοι μπορεί να την απασχολούν διαρκώς, ζητώντας μια φωτογραφία. Από την άλλη όμως, η στάση της Κένταλ στο εν λόγω βίντεο, είναι κάπως αδικαιολόγητη.

Στο viral κλιπ, η Κένταλ βρίσκεται backstage στο σόου της Victoria’s Secret. Μια από τις γυναίκες που είχαν πρόσβαση στα backstage, της ζητά μια φωτογραφία. Εκείνη αρπάζει το κινητό, φορά το ψεύτικο χαμόγελο της και μετά το κλικ, της το δίνει απαξιωτικά και απότομα πίσω.

@kardashianjennerplusmore Kendall Jenner being rude to a fan, and clearly not wanting to take a photo 🫣 #kimkardashian #kourtneyandtravis #kimkardashianwest #krisjenner #brucejenner #travisscott #kimkardashian #realitytvclips #khloekardashian #kourtneykardashian #kuwtk #keepingupwiththekardashians #kardashianshulu #tvshowsnow #keepingupwiththekardashiansclips #realitytv #foryoupage #fyp #kardashianedits #kimkardashianedit #trending #viral #stitch #duet #tiktok #kyliejenner #kendalljenner ♬ Barbie Girl - Bava


Βάζουμε στοίχημα πως η γυναίκα αυτή όχι μόνο ήρθε σε δύσκολη θέση από την απαξιωτική στάση της Κένταλ, αλλά κάπως μετάνιωσε που ζήτησε από το διάσημο μοντέλο μια φωτογραφία.

Jenny.Gr
@kendalljenner / instagram

Δεν ήξερε όμως, πως λίγα χρόνια αργότερα θα «δικαιωθεί» και πως χάρη σε εκείνη, η Κένταλ έδειξε μια πλευρά της, η οποία καλό είναι να μην βγαίνει προς τους συνεργάτες της. Το βίντεο όχι μόνο έχει απογοητεύσει τους θαυμαστές της, αλλά έχει ξενερώσει έντονα το κοινό και εμάς. Μπορεί να θαυμάζαμε τον επαγγελματισμό της και τα βήματα της μέχρι τώρα, όμως οι δεύτερες σκέψεις σχετικά με την συμπεριφορά της, είναι εδώ και γίνονται όλο και πιο έντονες.

@aestheticc11113 Kendall being Kendall 💀💀💀 #kendalljenner #fyp #foryou #viral #trending #aesthetic #kardashians #celebrities ♬ Popular - Music from the HBO Original Series - The Weeknd & Madonna

Τα σχόλια έχουν γεμίσει από αρνητικές αντιδράσεις, ενώ μερικοί κάνουν λόγο ακόμη και για «cancel».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.