CELEBRITIES

Κένταλ Τζένερ: Όλοι μιλάνε για το swimwear hack της - Κάνει τα πόδια να δείχνουν ψηλότερα


JTeam

19 Αυγούστου 2023

Κένταλ Τζένερ: Όλοι μιλάνε για το swimwear hack της - Κάνει τα πόδια να δείχνουν ψηλότερα
@kendalljenner/instagram
Το ΤikTok έχει γεμίζει φωτογραφίες με τα μαγιό της Κένταλ και υπάρχει λόγος

Μπορεί να είναι ένα από τα ωραιότερα μοντέλα και να φροντίζει με προσοχή το σώμα της, ωστόσο η Κένταλ Τζένερ, γνωρίζει καλά και πως να το αναδεικνύει.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι τα social media, μιλούν για τις καλοκαιρινές εικόνες της Κένταλ, και εκείνη εντυπωσιάζει τόσο με τις επιλογές της, όσο και με το γραμμωμένο σώμα της. Για να αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τα πόδια της, η Κένταλ φορά τα μαγιό της, με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Jenny.Gr
@kendalljenner / instagram

Συνήθως επιλέγει λεπτά straps, τόσο για το πάνω μέρος του μπικίνι της, όσο και για το κάτω.

  • Αυτό που δεν παραβλέπει ποτέ ωστόσο, είναι να φορά το κάτω μέρος του μαγιό, πάνω από τους γοφούς της. Αν μέχρι τώρα φοράς το μαγιό σου, μέχρι το ύψος της λεκάνης σου, μπορείς να δοκιμάσεις να το φορέσεις πιο ψηλά, στο ύψος των γοφών σου και λίγο παραπάνω.

Καλό είναι να αποφύγουμε υπερβολές, ωστόσο αυτή η μικρή κίνηση μπορεί να κάνει την διαφορά. Με το να ανασηκώσεις το μπικίνι σου, τα πόδια σου μπορούν να δείχνουν ψηλότερα, θα αναδεικνύονται περισσότερο και επίσης, μπορείς να δώσεις έμφαση και στην κοιλιά σου.

Jenny.Gr
@kendalljenner/ instagram

Επέλεξε, το κατάλληλο μαγιό και μη διστάσεις να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο hack, το οποίο έρχεται στο προσκήνιο και φέτος. Μάλλον, δεν είναι τυχαίο.

Jenny.Gr
@kendalljenner / instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.