CELEBRITIES

Pink: Η απάντησή της σε τρολ που την αποκάλεσε «γριά» - «Είμαι ευγνώμων κάθε μέρα που έχω την ευκαιρία να μεγαλώνω»


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2023

Pink: Η απάντησή της σε τρολ που την αποκάλεσε «γριά» - «Είμαι ευγνώμων κάθε μέρα που έχω την ευκαιρία να μεγαλώνω»
Το age shaming δεν πρέπει να μένει αναπάντητο 

Στόχος ενός διαδικτυακού τρολ στο «Χ» (πρώην Twitter) έγινε η Pink, με την ίδια φυσικά να μην αφήνει αναπάντητο το age shaming που δέχτηκε. Ένα χρήστης, λοιπόν, αποκάλεσε την τραγουδίστρια «γριά», στα 44 της χρόνια.

Η Pink, προφανώς και έδωσε την απάντηση που άξιζε στον χρήστη με το όνομα «Tim Jonson», σημειώνοντας ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. «Ναι, παρά το γεγονός ότι δεν αισθάνομαι μεγάλη και εξακολουθώ να φοράω κορμάκι στη δουλειά, είμαι ευγνώμων κάθε μέρα που έχω την ευκαιρία να μεγαλώνω» έγραψε η σταρ. «Τι ευλογία να έχεις ζωή, χρόνια», πρόσθεσε.

«Το να είσαι τόσο δυνατός, το να είσαι σε θέση να εξακολουθείς να τσαντίζεις εντελώς αγνώστους απλά και μόνο με την ύπαρξή σου. Γ@μώτο ναι, επί 44!», σχολίασε.

Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που η Pink βάζει στη θέση τους μερικούς κακεντρεχείς. Παλαιότερα, ένας άλλος χρήστης στο Twitter, είχε γράψει ότι έδειχνε «τόσο γριά που θα έπρεπε να ονομάζεται Purple αντί για Pink». «Έχουν μείνει λίγοι άνθρωποι στον κόσμο που επιλέγουν να γερνούν φυσικά. Και έχω κερδίσει κάθε λεπτό από τα 38 μου χρόνια», είχε απαντήσει τότε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS