CELEBRITIES

Ο Φέντεζ μιλά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του με την Κιάρα Φεράνι – « Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια»


JTeam

10 Απριλίου 2024

Ο Φέντεζ μιλά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του με την Κιάρα Φεράνι – « Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια»
IG @chiaraferragni
«Δυστυχώς δεν αντέξαμε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Φέντεζ

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό του με την Κιάρα Φεράνι παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης, ο Φέντεζ, μιλώντας στην εκπομπή «Belve» του καναλιού Rai2 και τη Φραντσέσκα Φανιάνι. Ο ράπερ, λίγους μήνες μετά την είδηση πως εκείνος και η Κιάρα Φεράνι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, αναφέρθηκε στα νεανικά του χρόνια, στο τέλος του γάμου, στις φήμες περί απιστίας του, καθώς και στο πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Φέντεζ παραδέχθηκε ότι η δικαστική διαμάχη στην οποία είχε εμπλακεί η Κιάρα Φεράνι, επηρέασε άμεσα τον γάμο τους, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι αυτός δεν είναι ο κύριος λόγος που οδήγησε στον χωρισμό τους. «Ναι, ναι, ναι, ναι», ήταν η απάντησή του όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής τον ρώτησε εάν το «Pandoro Gate» επηρέασε την εξέλιξη της σχέσης τους. «Το έμαθα όταν βγήκε. Κι εγώ έχω μία συνεργασία, κάνω πάντα φιλανθρωπίες με συγκεκριμένο τρόπο, αγνοώ τα χρήματα. Μαθαίνεις ότι έγινε μία συμφωνία με αυτή τη λογική και αναρωτιέσαι: "Είναι δυνατόν;" Έγινε και γνώριζα το λάθος που υπήρξε, το λάθος που έκανε κακό, μα που δεν ήταν το κίνητρο που χωρίσαμε, ήταν ότι έπρεπε να απαντήσω για κάτι που δεν έφταιξα. Εγώ ενεργώ με άλλο τρόπο. Δεν μου αρέσει που όλοι είδανε "κακή πίστη". Είμαι σίγουρος αντίθετα ότι δεν ήταν "κακή πίστη". Έπειτα, εκείνη αποφάσισε να αναλάβει όλη την ευθύνη...».

«Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια»

Εμφανώς συγκινημένος, ο Φέντεζ άφησε να εννοηθεί ότι η οδυνηρή απόφαση του ζευγαριού να χωρίσει, ήταν αποτέλεσμα μιας σειράς γεγονότων, χωρίς να εμβαθύνει περισσότερο. «Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια. Δυστυχώς δεν αντέξαμε», είπε ο ίδιος σε άλλο σημείο της συνέντευξης. «Δεν ήθελα να κλάψω. Υπάρχουν πάντα θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τα ονόματά μας, σαν όλα να είναι υπολογισμένα. Υπάρχουν ακόμα και εκείνοι που έχουν φτάσει στο σημείο να λένε ότι εκμεταλλεύτηκα την ασθένειά μου και κέρδισα από αυτήν», συνέχισε.

Φυσικά, οι φήμες περί απιστίας του, ήταν ένα από τα θέματα με τα οποία καταπιάστηκαν στη συνέντευξη. «Απορώ με την ελαφρότητα με την οποία λέγονται ορισμένα πράγματα χωρίς καμία επαλήθευση. Είναι θεμιτό να λες κάτι τέτοιο χωρίς καμία απόδειξη; Καταλαβαίνω την εμμονή και την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία…». «Είναι για γέλια, μέχρι να παντρευτώ έλεγαν ότι είμαι γκέι, αλλά τώρα που χώρισα, μου αρέσουν οι γυναίκες; Εκπλήσσομαι με το πόσο ελαφρά τη καρδία το συζητάει ο κόσμος. Έτσι απλά, από το πουθενά», υποστήριξε ο Φέντεζ.

«Η Κιάρα θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου»

Μιλώντας για την απόφαση να μην εμφανίζουν τα πρόσωπα και φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media, ο Φέντεζ αποκάλυψε ότι εκείνος το ζήτησε από την Κιάρα. «Στην αρχή ήταν σε ένα ήρεμο κλίμα και ήταν ένα ωραίο "ταξίδι", αλλά τώρα που έχουμε μια διαφορετική κατεύθυνση, εγώ ένιωσα ότι πρέπει να πω "αρκετά". Θέλω να προστατέψω τα παιδιά μου».

Πάντως, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ό,τι κι αν συμβεί, η Κιάρα θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή του, ανεξάρτητα από το αν η σχέση τους μπορεί προχωρήσει ή όχι. «Όλοι σκέφτονται ότι θα ήρθα για να κάνω κακό στη σύζυγό μου. Δεν είναι έτσι, είναι η μητέρα των παιδιών και θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μου, όπως και να έχει. Ελπίζω ότι το κλίμα να χαλαρώσει για το καλό των παιδιών μας», τόνισε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.