CELEBRITIES

Κιάρα Φεράνι: Όσα αποκάλυψε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό με τον Φέντεζ


JTeam

4 Μαρτίου 2024

Κιάρα Φεράνι: Όσα αποκάλυψε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό με τον Φέντεζ
IG @chiaraferragni
«Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε και γι' αυτό δεν θα διακόψουμε τη σχέση μας από τη μια μέρα στην άλλη»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η influencer και επιχειρηματίας, Κιάρα Φεράνι, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της με τον Φέντεζ, στο ιταλικό κανάλι «Che Tempo che Fa». Και εκεί, μίλησε για όλα. Για το σκάνδαλο σχετικά με την παραπλάνηση/ απάτη των καταναλωτών, για τον χωρισμό της – μετά από 5 χρόνια γάμου με τον Φέντεζ, καθώς και για την ιδιωτική της ζωή.

Αρχικά, η Φέρανι αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε σχετικά με τις πωλήσεις ενός «ροζ παντόρο», με το εμπορικό της σήμα και που θα βοηθούσαν στη χρηματοδότηση ενός νοσοκομείου στο Τορίνο. Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι μετά από κατηγορίες για παραπλανητικούς φιλανθρωπικούς ισχυρισμούς, η αντιμονοπωλιακή αρχή της Ιταλίας της επέβαλε πρόστιμο. «Δεν θα έκανα ξανά μια τέτοιου είδους πρωτοβουλία, θα συνέχιζα να κάνω αυτό που έκανα στο παρελθόν, δηλαδή είτε εντελώς φιλανθρωπικές δραστηριότητες, είτε εμπορικές δραστηριότητες που αποτελούν την κινητήρια δύναμη των δύο εταιρειών μου που απασχολούν σχεδόν 50 άτομα», σημείωσε η Φεράνι στη συνέντευξή της, τονίζοντας ότι πληγώθηκε «από τη βία ορισμένων επιθέσεων». «Μπορώ μόνο να πω ότι λυπάμαι, ότι δεν θα τα ξανακάνω στο μέλλον», συνέχισε η ίδια.

Σε ό,τι αφορά στον χωρισμό της με τον Φέντεζ, η Κιάρα Φεράνι τόνισε ότι προφανώς και διατηρούν επικοινωνία. «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε και γι' αυτό δεν θα διακόψουμε τη σχέση μας από τη μια μέρα στην άλλη». Η influencer, πάντως, τόνισε ότι και στο παρελθόν είχαν βιώσει μια περίοδο κρίσης, αλλά «αυτή είναι λίγο πιο δυνατή».

Πολλοί, πάντως, ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν πως πίσω από τον χωρισμό του ζευγαριού, υπάρχει κάποια επικοινωνιακή στρατηγική. «Πάντα ο κόσμος πιστεύει πως ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από μια οθόνη, είναι ψεύτικος. Πάντα ο κόσμος θεωρεί ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών, κάποιος που με συμβουλεύει, ότι έχω συγκεκριμένη στρατηγική και αποφασίζω ότι εγώ και ο σύζυγός μου θα αποστασιοποιηθούμε για να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει ότι υπάρχει κρίση. Αλλά δεν είναι έτσι, δεν υπάρχει στρατηγική, λυπάμαι που ο κόσμος το πιστεύει αυτό».

Η ίδια, άγγιξε και το θέμα της ιδιωτικής ζωής, σημειώνοντας πως «η ιδιωτικότητα δεν υπάρχει, αλλά το καταλάβαμε. Ο Φεντερίκο κι εγώ εγκαταλείψαμε ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής υπέρ της προσωπικής μας ιστορίας. Είναι μια επιλογή. Θα συνεχίσω να το κάνω . Εάν είμαι αυτή που είμαι, οφείλεται στο ότι εκφράζω όσα είμαι. Υπάρχουν και αρνητικές πλευρές, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού». «Υπάρχει ζωή έξω από τα κοινωνικά δίκτυα και πρέπει να τη ζούμε. Κατάλαβα ότι πρέπει να ζούμε περισσότερο στο παρόν, στην πραγματική ζωή», συνέχισε η ίδια, τονίζοντας ότι «ακόμα και αν τα social media, είναι η δουλειά των ονείρων μου, η ζωή είναι έξω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.