ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έμα Κόριν: Το νέο του κούρεμα είναι ό,τι πιο τολμηρό έχει κάνει ποτέ


Ελένη Τσούτση

11 Ιουλίου 2023

Έμα Κόριν: Το νέο του κούρεμα είναι ό,τι πιο τολμηρό έχει κάνει ποτέ
Instagram/@ ralphlauren
Tο Εμα Κοριν ποζάρει με ένα cool κούρεμα που ταιριάζει σε λίγα πρόσωπα

Πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα κουρέματα που είτε σου ταιριάζουν απίστευτα είτε καθόλου. To buzz cut απευθύνεται στις τολμηρές. Το ‘Εμα Κορίν λοιπόν δεν δίστασε, μετά την Φλόρενς Πίου να κάνει το πιο ανατρεπτικό κούρεμα που έχει κάνει ποτέ.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο look στο Wimbleton και όπως είναι φυσικό έγινε αμέως viral τόσο για το κούρεμα όσο όμως και τους ξεχωριστούς πανηγυρισμούς της. Το νέο του fresh hair look ταιριάζει υπέροχα με το outfit που είχε την υπογραφή του Ralph Lauren.

To buzz cut έχει πιστές οπαδούς, από celebrities, μέχρι top models, που θέλησαν να κάνουν μια ριζική ανανέωση. Είναι το πιο cool κούρεμα ενώ παράλληλα ένα genderless style που καταργεί τα όρια μεταξύ των φύλων. Είναι σύμβολο ελευθερίας και δείχνει τη δύναμη να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου. Μάλιστα, το buzz cut γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στο TikTok καθώς η γενιά Z θέλει να σπάσει τους κανόνες ομορφιάς.

Δες στην παρακάτω gallery: Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες άνω των 60

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.