ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Anti-ageing: Όσα αξίζει να γνωρίζεις για τη μεσοθεραπεία


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

26 Απριλίου 2024

Anti-ageing: Όσα αξίζει να γνωρίζεις για τη μεσοθεραπεία
IG @clairerose
Η μεσοθεραπεία είναι μια από τις κορυφαίες θεραπείες ομορφιάς

Η μεσοθεραπεία, γνωστή και ως «βιο-αναζωογόνηση», είναι μια θεραπεία ομορφιάς με διαφορετικά αποτελέσματα, ανάλογα με τα συστατικά που έχουν επιλεχθεί για να εγχυθούν στην επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ένεση που γίνεται διαδερμικά και περιέχει διαφορετικές ενώσεις όπως για παράδειγμα πολυβιταμίνες, πεπτίδια, φυσικά φυτικά εκχυλίσματα κ.α. Επομένως, στόχος της μεσοθεραπείας είναι η ενεργοποίηση της αναζωογόνησης των ιστών του δέρματος.

Τα οφέλη της μεσοθεραπείας

Jenny.Gr
IG @clairerose

Τα οφέλη της μεσοθεραπείας σχετίζονται με τον τύπο των συστατικών που χρησιμοποιούνται και μπορούν να ανταποκριθούν σε ανάγκες όπως: από βαθιά ενυδάτωση έως τη διέγερση των ινοβλαστών, από τη λάμψη για την υποστήριξη της διαδικασίας ανανέωσης και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας

Jenny.Gr
IG @clairerose

Αυτό διαφέρει από το άτομο, τον τρόπο ζωής και την κατάσταση του δέρματος στην έναρξη της θεραπείας. Ωστόσο, για μέγιστα αποτελέσματα ανεξάρτητα από όλους αυτούς του παράγοντες πρέπει να πραγματοποιηθεί μια σειρά θεραπειών, με συχνότητα την οποία ορίζει ο δερματολόγος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.