ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αντηλιακό: Η ιδανική σύνθεση για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

26 Απριλίου 2024

Αντηλιακό: Η ιδανική σύνθεση για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας
IG @matildadjerf
Για κάθε τύπο δέρματος, υπάρχει μια εξειδικευμένη αντηλιακή σύνθεση. Ανακάλυψε εκείνη που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα

Η επιδερμίδα του προσώπου πρέπει να προστατεύεται χειμώνα - καλοκαίρι από τις αρνητικές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολία. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, η εφαρμογή αντηλιακού πρέπει να είναι το τελευταίο βήμα που ολοκληρώνει κάθε πρωινή ρουτίνα περιποίησης δέρματος. Άλλωστε, στην πραγματικότητα, η καθημερινή εφαρμογή αντηλιακού είναι το πιο ισχυρό τελετουργικό αντιγήρανσης.

Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία είναι μια από τις κύριες αιτίες γήρανσης του δέρματος, καθώς και της εμφάνισης κηλίδων και δυσχρωμιών. Η αντηλιακή κρέμα προσώπου μετατρέπεται σε ασπίδα, απαραίτητη τόσο για την πόλη, όσο και την παραλία. Ενώ παράλληλα, οι συνθέσεις αντηλιακών νέας γενιάς προσφέρουν στην επιδερμίδα ενισχυμένα οφέλη και δίνουν εξειδικευμένες λύσεις προστασίας για κάθε ανάγκη της.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50+ Water Fluid – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

La Roche-Posay Αnthelios Age Correct SPF50 - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Frezyderm Sun Screen Velvet Face SPF 50+ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Korres Red Grape Sheer Glow Antiageing & Antispot Daily Face Sunscreen SPF 50 - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Apivita Bee Sun Safe Dry Touch Invisible Face Fluid SPF 50 – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.