ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Πάρις Χίλτον φοράει τις MSCHF x Crocs Big Yellow Boots και μας θυμίζει Kill Bill Barbie


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Ιουλίου 2023

Η Πάρις Χίλτον φοράει τις MSCHF x Crocs Big Yellow Boots και μας θυμίζει Kill Bill Barbie
MSCHF
Ως άλλη Ούμα Θέρμαν σε παρωδία του Kill Bill

Μετά την viral επιτυχία (;) της Big Red Boot, η καλλιτεχνική κολεκτίβα MSCHF αποφάσισε να συνεργαστεί με την Crocs για την δημιουργία μια νέας Big Boot, αυτή τη φορά όμως σε κίτρινο χρώμα. Ναι, η νέα MSCHF x Crocs Big Yellow Boot θυμίζει τον Μπομπ Σφουγγαράκη σε σχήμα μπότας, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Η εταιρεία αποφάσισε πως ο ιδανικότερος άνθρωπος για να «πουλήσει» αυτό το προϊόν, δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από την βασίλισσα του Y2K, των UGGs και της Juicy Couture, Πάρις Χίλτον. Φυσικά όμως επειδή η Πάρις είναι η Πάρις, όλο αυτό δε θα σταμάταγε εκεί, με αποτέλεσμα να βλέπουμε στην καμπάνια της MSCHF x Crocs Big Yellow Boot - Μπομπ Σφουγγαράκη, την διάσημη celebrity ως μια άλλη Ούμα Θέρμαν στο Kill Bill, έτοιμη να σταματήσει τους εχθρούς της με την δυνατή κλωτσιά της, φορώντας τις μπότες. Ίσως να μοιάζει και με μια Kill Bill Barbie, ίσως.

Η συνεργασία της MSCHF με την Crocs αποκαλύφθηκε στο πρόσφατο Paris Fashion Week, όχι από την Πάρις Χίλτον, αλλά από τον διάσημο φαρσέρ Τόμι Κας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.