UPDATE #NOW

H Paris Hilton κάνει recreate την iconic εμφάνιση από τα 21α γενέθλια της, 21 χρόνια μετά


JTeam

26 Φεβρουαρίου 2023

H Paris Hilton κάνει recreate την iconic εμφάνιση από τα 21α γενέθλια της, 21 χρόνια μετά
@parishilton
H χρυσή κληρονόμος μας πηγαίνει για λίγο πίσω στο 2002 και παράλληλα γίνεται (ξανά) iconic

Μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της διανύει η χρυσή κληρονόμος Paris Hilton, η οποία έχει επανέλθει δυναμικά στον κόσμο της pop κουλτούρας και του θεάματος. Πρόσφατα απέκτησε το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύντροφο της , μέσω παρένθετης μητέρας. Σύμφωνα με την ίδια, η διαδικασία αυτή έμεινε κρυφή και μυστική τόσο από την οικογένεια της, όσο και από το κοινό- ενώ δήλωσε ευγνώμων που το ταξίδι αυτό, ήταν αποκλειστικά για εκείνη και τον σύζυγό της.

Μετά από τις πρώτες φωτογραφίες που η ίδια δημοσίευσε με τον γιο της Phoinix, για τον οποίο μίλησε αναλυτικά και μοιράστηκε το πως εμπνεύστηκε το όνομα του, ήρθε η ώρα να κάνει μια ακόμη iconic εμφάνιση που μας θυμίζει κάτι από το 2002.

Για τα 21α γενέθλια της το 2002, η Paris Hilton είχε επιλέξει ένα εκπληκτικό και sparkly φόρεμα από Julian Macdonald, συνδυασμένο με ένα διαμαντένιο τσόκερ και λαμπερά πέδιλα. Η εμφάνιση της τότε, είχε τραβήξει τα βλέμματα και φυσικά σημάδεψε την pop κουλτούρα.

Αυτή τη φορά, 21 χρόνια μετά και στα 42 της πλέον χρόνια, η Paris Hilton αποφάσισε να εμπνευστεί από την τότε εμφάνιση και να την αναδημιουργήσει. Η αγάπη της άλλωστε για τα μίνι και λαμπερά φορέματα δεν μπορεί να κρυφτεί και έτσι λοιπόν, εμφανίστηκε με ένα εκπληκτικό και glamorous φόρεμα από Nicole + Felicia, συνδυασμένο με επίσης λαμπερά αξεσουάρ και γόβες.

Jenny.Gr
@parishilton

Να σημειωθεί πως και η ίδια είχε αναφέρει στο Page Six, πως για εκείνο το φόρεμα, γνώριζε από την πρώτη στιγμή που το φόρεσε, πως θα αποτελέσει μια iconic αναφορά- ενώ από τότε αποτελεί και ιδέα για Halloween εμφανίσεις με πολλές και πολλούς να ντύνονται Paris Hilton.

Jenny.Gr
@parishilton