UPDATE

H Paris Hilton στην πρώτη της φωτογράφιση με τον νεογέννητο γιο της


JTeam

24 Φεβρουαρίου 2023

H Paris Hilton στην πρώτη της φωτογράφιση με τον νεογέννητο γιο της
@parishilton
Η χρυσή κληρονόμος απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και άκρας μυστικότητας

«Ούτε καν η μητέρα και η αδερφή μου, (δεν γνώριζαν για τον ερχομό του γιου μου). Ήταν πολύ όμορφο που είχαμε αυτό το ταξίδι μόνο εγώ και ο Carter (Reum)», δήλωσε η Paris Hilton σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η χρυσή κληρονόμος φωτογραφίζεται πρώτη φορά με τον νεογέννητο Phoenix, o οποίος πήρε το όνομα του από τον παππού της Paris.

Jenny.Gr
@parishilton

Σημειώνεται πως το όνομα του παιδιού της, το αποκάλυψε στο podcast της iHeartRadio, τονίζοντας πως με τον τρόπο αυτό αποτίνει φόρο τιμής στον παππού της και ιδιοκτήτη των ομώνυμων ξενοδοχείων ανά τον κόσμο, Barron Hilton, o οποίος έφυγε από τη ζωή το 2019 σε ηλικία 91 ετών.

«Ο παππούς μου ήταν πάντα ο μέντοράς μου και τον είχα πολύ ψηλά. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά και μου λείπει κάθε μέρα. Έτσι, ήθελα πάρα πολύ να δώσω το όνομά του στον πρώτο μου γιο», είπε η Paris Hilton. Όσο για το όνομα Phoenix, όπως είπε η ίδια, ήταν σημαντικό για εκείνη να δώσει στο μωρό της ένα όνομα πόλης, όπως έχει κι εκείνη. «Σχεδιάζω τα ονόματα των παιδιών μου για πολλά χρόνια τώρα», παραδέχθηκε. Είπε δε, ότι ήδη από νεαρή ηλικία ήθελε, όταν κάνει κόρη, να την πει London.

Ακόμη, σημείωσε ότι της αρέσουν πάρα πολύ τα ονόματα Vegas, Ibiza και Αspen, αλλά όχι για τον γιο της. «Το όνομα Phoenix το σκέφτηκα πριν από μία δεκαετία. Για εμένα σημαίνει ελπίδα, αναγέννηση και μεταμόρφωση», είπε μεταξύ άλλων.

Jenny.Gr
@parishilton

Την χαρμόσυνη είδηση για τον ερχομό του γιου της αποκάλυψε στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου μέσω του Ιnstagram, ενώ το ότι σκόπευαν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, ήταν κάτι το οποίο το ζευγάρι είχε αποφασίσει να κρατήσει κρυφό.

Πλέον δημοσιεύοντας μια γλυκιά φωτογραφία στην οποία κρατάει το χέρι του νεογέννητου, έγραψε: «Σε αγαπάμε απέραντα», ενώ σε άλλη τούς βλέπουμε να ποζάρουν όλοι μαζί αγκαλιά.