ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η πιο μικρή τσάντα του κόσμου είναι μια MSCHF Louis Vuitton


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Ιουνίου 2023

Η πιο μικρή τσάντα του κόσμου είναι μια MSCHF Louis Vuitton
Instagram/mschf
Για να την θαυμάσεις θα χρειαστείς μικροσκόπιο διότι δεν μπορείς να την δεις με «γυμνό» μάτι

Και η MSCHF έκανε πάλι το «θαύμα» της. Η εταιρεία που έγινε viral λόγω των τεράστιων καρτουνίστικων κόκκινων παπουτσιών της -ναι, τις Big Red Boots εννοούμε- τον Φεβρουάριο, κεντρίζει πάλι το ενδιαφέρον μας με μια τσάντα, που για να κατασκευαστεί απαιτεί εξαιρετικά λεπτομερή τεχνική εφόσον είναι πιο μικρή και από το κεφάλι μιας καρφίτσας.

Η μικροσκοπική αυτή τσάντα είναι στα 657 x 222 x 700 μικρόμετρα, δηλαδή όσο είναι περίπου το μέγεθος μιας ανθρώπινης τρίχας. Και ακόμα και με αυτό το μέγεθος η MSCHF κατάφερε και έφτιαξε ένα ακριβές αντίγραφο της Louis Vuitton OnTheGo και όχι μόνο αυτό, αλλά σκάλισε και πάνω της το κλασικό μονόγραμμα της εταιρείας. Το λες και άθλο!

Με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης της τσάντας θα μπορεί να την απολαμβάνει και να την θαυμάζει μόλις την βάλει κάτω από ένα μικροσκόπιο. Η τσάντα θα βρει τον ιδιοκτήτη της μέσα από την δημοπρασία που θα γίνει για το «Just Phriends» υπό την επιμέλεια του οίκου δημοπρασιών Pharrell's Joopiter. Βέβαια η MSCHF ανέφερε στους New York Times ότι δεν πήρε την άδεια της Louis Vuitton για την Microscopic τσάντα.

Αυτή είναι «τεχνικά» η δεύτερη προσπάθεια της MSCHF να κατασκευάσει τσάντα, αν και σίγουρη η μικροσκοπική ταιριάζει περισσότερο στο ύφος της εταιρείας, από την κλασική τσάντα που παρουσίασε πέρυσι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.