ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ένα μοναδικό show στο Ηρώδειο για τη νέα συλλογή της Louis Vuitton υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Ιουνίου 2023

Ένα μοναδικό show στο Ηρώδειο για τη νέα συλλογή της Louis Vuitton υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου
Instagram/papaioannou_d
Σε ένα διήμερο η artistic director watches & jewellery του οίκου, Francesca Amfitheatrof, παρουσίασε στους εκλεκτούς καλεσμένους της τη νέα συλλογή της LV High Jewellery

«Deep Time» ονομάζεται η νέα συλλογή της Louis Vuitton High Jewellery από την artistic director watches & jewellery του οίκου, Francesca Amfitheatrof, η οποία παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο σε μια πολύ ενδιαφέρουσα καλλιτεχνικά παράσταση υπό την επιμέλεια του μοναδικού Δημήτρη Παπαϊωάννου. Η συλλογή αποτελείται από περίτεχνα κομμάτια με διαμάντια και πολύτιμες πέτρες σε άκρως ενδιαφέροντα καλλιτεχικά σχέδια.

Καλεσμένοι της LV High Jewellery ήταν δημοσιογράφοι μεγάλων περιοδικών μόδας από όλο τον κόσμο, οι ambassadors του οίκου Léa Seydoux, Urassaya Sperbund και Ana de Armas και φυσικά αρκετοί influencers. Η παρουσίαση δεν έμεινε μόνο στο χθεσινό μυστικιστικό και ταυτόχρονα πολύ μοντέρνο δρώμενο που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου στο Ηρώδειο, αλλά έγινε και -μια ιδιωτική και πάλι- παρουσίαση στο Πόρτο Χέλι από την ίδια την Francesca Amfitheatrof, την οποία ακολούθησε ένα δείπνο στο Amanzoe.

Επίσης οι καλεσμένοι βρέθηκαν και στο νησί της Ύδρας, ως μέρος της LV εμπειρίας, με περίπτερο LV στον πεζόδρομο, εστιατόριο που ήταν «ντυμένο» με μοτίβα του οίκου και μια παραλία αντίστοιχης αισθητικής.

Το Ηρώδειο εχθές το βράδυ είχε ετοιμαστεί για να υποδεχθεί μόνο τους καλεσμένους του οίκου, οι οποίοι ήταν πολύ λίγοι για να το γεμίσουν, αλλά ο σκοπός δεν ήταν αυτός. Η παρουσίαση της συλλογής από τον ταλαντούχο Δημήτρη Παπαϊωάννου κάτω από την Ακρόπολη γέμισε τις ψυχές των παρευρισκομένων με μαγεία, αισθητική και εικόνες που δε θα ξεχάσουν ποτέ.

Η Francesca Amfitheatrof σε ανάρτησή της έγραψε πως «Οι ψυχές μας απέκτησαν φτερά χθες το βράδυ και δημιουργήθηκε μαγεία. Μαζί δημιουργήσαμε μια μοναδική παράσταση, χορογραφημένη από τον ιδιοφυή Δημήτρη Παπαϊωάννου, οι χορευτές οδήγησαν τα μοντέλα μέσα από τη σκηνή όπου καθόμασταν (ναι, αντίστροφο κοινό), ρίχνοντας φως στη συλλογή Deep Time High Jewelry. Τέχνη, χορός, μουσική, performance και κοσμήματα συναντήθηκαν, ενώ ο Renaud Capuçon μάς μετέφερε σε έναν άλλον, μαγευτικό κόσμο, κάτω από τη σκιά της σοφής Ακρόπολης».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.