ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι «εξωγήινες» κόκκινες μπότες της MSCHF σαρώνουν το internet


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Φεβρουαρίου 2023

Οι «εξωγήινες» κόκκινες μπότες της MSCHF σαρώνουν το internet
Είναι μπότες κινουμένων σχεδίων, που μεταπήδησαν στην πραγματικότητα; Μπορεί. Μας αρέσουν όμως;

Από όταν η MSCHF παρουσίασε στο κοινό τις Astro Boy μπότες της, αυτές οι κόκκινες, τεράστιες, πλαστικές (καουτσούκ) μπότες έχουν κατακλύσει το Instagram, το TikTok και τους εφιάλτες μου. Όποια σελίδα και αν ανοίξω, όποιο scroll και αν κάνω είναι εκεί και με κοιτάζουν απειλητικά.

Ευτυχώς το hype που υπάρχει γύρω από αυτές, θα ξεθυμάνει τις επόμενες εβδομάδες, αλλά οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι η καλλιτεχνική κολεκτίβα θα παρουσιάσει ένα νέο προϊόν μετά από λίγο, διότι «και ξανά προς τη δόξα τραβά…».

Μαζί με το Gobstomper sneaker, που έβγαλε πέρυσι σε συνεργασία -μα για ποιον λόγο;- με τον Jimmy Fallon, η MSCHF με την τωρινή της BRB (Big Red Boot) ζει την πιο viral στιγμή της. Το ότι φαίνονται κάπως εξωγήινες, θα πω μετά και τα χθεσινά συμβάντα στην Αμερική, δεν τους απασχολεί. Και οι άνθρωποι πραγματικά τις φοράνε. Αλήθεια!

Από τον Rich the Kid, τον Lil Wayne και την Coi Leray, οι BRB μπότες της MSCHF θεωρούνται ένα statement κομμάτι. Το καλό είναι ότι το peak τους περνάει σιγά σιγά και τώρα καταλαγιάζει ο ενθουσιασμός για αυτό το καθόλου βολικό παπούτσι. Προσδεθείτε για το επόμενο project της MSCHF, fashionistas!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.