ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Τζόαν Σμολς «δίδαξε» coolness στο show του Balenciaga


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Μαρτίου 2024

Η Τζόαν Σμολς «δίδαξε» coolness στο show του Balenciaga
SPLASH via Ideal Image
Το διάσημο μοντέλο Τζόαν Σμολς μας έδειξε πώς φοριέται ένα over oversized κοστούμι

Κατά τη διάρκεια του Paris Fashion Week έχουμε δει αρκετούς celebrities να ποζάρουν έξω -ή και μέσα- από τα shows ντυμένοι με ρούχα επώνυμων σχεδιαστών και με αψεγάδιαστο -τις περισσότερες φορές- styling. Μια ακόμα celebrity που μας κέντρισε το ενδιαφέρον για το εξαιρετικά σύγχρονο και cool look της ήταν η Τζόαν Σμολς, στο show του οίκου μόδας Balenciaga.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Το πρώην «αγγελάκι» της Victoria’s Secret και διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε λίγο πριν μπει να παρακολουθήσει το show του Balenciaga φορώντας ένα over oversized κοστούμι σε μαύρο χρώμα. Το σακάκι είχε μικρά πέτα και ογκώδη βάτες, ενώ το παντελόνι ήταν αρκετά χαμηλόμεσο με φαρδιά μπατζάκια. Η Τζόαν αποφάσισε να μη φορέσει κάτι μέσα μέσα από το σακάκι αφήνοντας το γυμνασμένο της σώμα σε κοινή θέα. Σοφή επιλογή! Το μοντέλο συνδύασε το oversized αυτό look με μυτερά ψηλοτάκουνα, minimal κυκλικά χρυσά σκουλαρίκια και μια μαύρη τσάντα ώμου με το logo του οίκου σε χρυσό μέταλλο. Από τις καλύτερες παρουσίες σε όλο το Paris Fashion Week.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.