CELEBRITIES

Η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι στο show του Valentino «απαίτησε» την προσοχή μας και καλά έκανε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Μαρτίου 2024

Η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι στο show του Valentino «απαίτησε» την προσοχή μας και καλά έκανε
GETTY IMAGES
Η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι με ένα γκρι σύνολο κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα στο show του Valentino

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού έχουμε δει αρκετά στιλάτα looks να «περπατάνε» στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας. Ακριβώς αυτό έγινε και την Κυριακή στο show του διάσημου οίκου μόδας Valentino, με πλήθος επώνυμων και ανώνυμων καλοντυμένων ανθρώπων να καταφθάνουν για να παρακολουθήσουν την επίδειξη. Η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ήταν ανάμεσά τους και «απαίτησε» την προσοχή μας με το γκρι σύνολό της.

Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret επέλεξε να φορέσει ένα γκρι πλεκτό crop top με μια γκρι midi φούστα με σκίσιμο, το οποίο στα πλάγια είχε cut outs με πεταλούδες. Τόσο sexy και ταυτόχρονα τόσο preppy. Η Ρόζι συνδύασε το γκρι look με λευκές μυτερές γόβες -Valentino προφανώς- και ένα γκρι τσαντάκι με χρυσή χοντρή αλυσίδα. Στα αξεσουάρ κινήθηκε έξυπνα και σέταρε χρυσή χοντρή αλυσίδα στον λαιμό και ασορτί drop σκουλαρίκια, ενώ τα μεγάλα γυαλιά ηλίου της -οριακά το σήμα κατατεθέν της- ήταν εκεί.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.