ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσεις το cardigan αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με τις πασαρέλες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Αυγούστου 2023

Πώς να φορέσεις το cardigan αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με τις πασαρέλες
Instagram/juliesfi
«Ζακέτα να πάρεις» ή όπως τη λέμε πλέον, cardigan

Μάλλον οι Ελληνίδες μαμάδες που φώναζαν μια ζωή την κλασική ατάκα «Ζακέτα να πάρεις» πρέπει να νιώθουν πολύ περήφανες για την αναβίωση της τάσης και ίσως να θεωρήσουν τον εαυτό τους ακόμα και updated. Και γιατί όχι; Η ζακέτα ή αλλιώς το cardigan είναι μεγάλη τάση τη φθινοπωρινή σεζόν.

Δεν είμαστε σίγουροι για το γιατί εκδηλώθηκε τόσο ακραία αυτό το φαινόμενο, αλλά μπορεί να προέρχεται από το νέο fashion icon Κέιτι Χολμς ή από την εμμονή των σχεδιαστών με τα κλασικά και βασικά ρούχα. Όπως και να έχει το cardigan είχε, έχει και θα έχει μια σημαντική θέση στην ντουλάπα μας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να φορέσεις ένα cardigan το φθινόπωρο. Ανάλογα με το στιλ σου επιλέγεις το κατάλληλο και στη συνέχεια το σετάρεις. Μπορεί να σου αρέσουν τα λεπτά μάλλινα ή τα oversized μαλακά ή ακόμα και τα ribbed. Ό,τι και αν επιλέξεις υπάρχουν τα αντίστοιχα κομμάτια για να το σετάρεις αυτή τη σεζόν. Οι σχεδιαστές όμως στις aw 2023 συλλογές τους πρότειναν συγκεκριμένους τρόπους. Φυσικά εσύ μπορείς να αυτοσχεδιάσεις, αλλά εμείς θα σου δείξουμε τους 3 αγαπημένους μας τρόπους για να φορέσεις το cardigan τη φθινοπωρινή σεζόν, σύμφωνα με τις πασαρέλες. Κράτα σημειώσεις και εμπνεύσου!

1. Φόρεσε το λεπτό κλασικό cardigan πάνω από μια pencil midi φούστα. Συνδύασέ το με ένα λευκό t-shirt και peep toe γοβάκια.

Jenny.Gr

Miu miu

splashnews.com

2. Φόρεσε το oversized μαλακό cardigan με το ασορτί παντελόνι του. Συνδύασέ το με μια oversized τσάντα και μπότες.

Jenny.Gr

Loewe

splashnews.com

3. Φόρεσε το rib λεπτό cardigan σου με ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Συνδύασέ το με ένα πουκάμισο με μυτερό γιακά και κλασικές γόβες.

Jenny.Gr

Prada

splashnews.com

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο hot φθινοπωρινά χρώματα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.