ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Cardigan crash: 5 updated τρόποι να φορέσεις το cardigan σου αυτή την άνοιξη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Μαρτίου 2023

Cardigan crash: 5 updated τρόποι να φορέσεις το cardigan σου αυτή την άνοιξη
Intagram/bubblyaquarius
«Ζακέτα να πάρεις»

Η πάντα καλοντυμένη Katie Holmes και η ιδιαίτερη Zoë Kravitz έκαναν το cardigan ξανά cool και τις ευχαριστούμε για αυτό!

Αυτή την εποχή το να χωθείς μέσα στο oversized πουλόβερ σου είναι αδιανόητο, αλλά και να βγεις μόνο με το πουκάμισο είναι αρκετά παρακινδυνευμένο. Μια είναι η λύση και είναι μια elegant, passepartout και εύκολη λύση: το cardigan.

Αυτό το μαλακό ρούχο, μπορεί να φορεθεί με αρκετούς τρόπους την άνοιξη, αλλά οι προσωπικοί μου αγαπημένοι και σύγχρονοι τρόποι είναι οι παρακάτω 5. Δείτε λοιπόν στην λίστα που ακολουθεί τους 5 πιο σύγχρονους τρόπους να φορέσεις το cardigan σου αυτή την άνοιξη!

1. Φόρεσε το αγαπημένο σου cardigan κουμπωμένο και μέσα από το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σου. Στη συνέχεια δέσε ένα μαντήλι με έντονο χρώμα στον λαιμό σου και είσαι έτοιμη!

2. Ένα cardigan με τα μεσαία κουμπιά κουμπωμένα, μια ψηλόμεση τζιν φούστα και ένα ζευγάρι mary janes θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

3. Τι πιο cool από ένα ανοιχτό cardigan, με ένα αμάνικο top και ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι;

4. Δοκίμασε να φορέσεις το αγαπημένο σου cardigan πάνω από από ένα lingerie φόρεμα και σέταρέ το με φλατ μπαλαρίνες. Preppy και elegant!

5. Πες ναι στο φαρδύ χαμηλόμεσο τζιν παντελόνι σου και στο μισάνοιχτο cardigan με το πλεκτό bralette. Ό,τι πιο νεανικό και cool!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.