UPDATE #NOW

Κύμα χωρισμών στο Χόλιγουντ: Η Αριάνα Γκράντε παίρνει διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμου


JTeam

18 Ιουλίου 2023

Κύμα χωρισμών στο Χόλιγουντ: Η Αριάνα Γκράντε παίρνει διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμου
@arianagrande / instagram
H εμφάνιση της Αριάνα Γκράντε στο Wimbledon που πυροδότησε τις φήμες περί διαζυγίου και η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα

Μετά τη Σοφία Βερκάρα και η Γκράντε. Oι φήμες που ήθελαν την Αριάνα Γκράντε και τον Ντάλτον Γκόμεζ να βιώνουν σοβαρή κρίση στον γάμο τους, τελικά επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με δημοσίευμα του PageSix, οι δυο τους έχουν χωρίσει από τον Ιανουάριο, και έχουν ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου.


Το διάσημο ζευγάρι είχε παντρευτεί σε μια άκρως ιδιωτική τελετή το 2021 στο Μοντεσίτο, με καλεσμένους μόλις 20 άτομα. Ωστόσο φαίνεται πως πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, κάτι το οποίο συνέβη τον Ιανουάριο, όπου και άρχισαν τα προβλήματα στη σχέση τους.


«Πήραν την απόφαση από κοινού» δήλωσε μια πηγή στο PageSix και πρόσθεσε: «Είχαν προβλήματα από τον Ιανουάριο, αλλά θέλουν να παραμείνουν οι καλύτεροι φίλοι». Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γκόμεζ επισκέφθηκε πρόσφατα την Γκράντε στο πλατό του Wicked στο Λονδίνο «σε μια τελευταία προσπάθεια να σώσει το γάμο τους, αλλά δεν τα κατάφερε».

Η σχέση τους ξεκίνησε κάπου στο 2020, με τους δυο να ανακοινώνουν τη σχέση τους στο μουσικό βίντεο «Stuck With You», ένα ντουέτο της ίδιας με τον Τζάστιν Μπίμπερ.

Η εμφάνιση της Αριάνα Γκράντε στο Wimbledon, χωρίς τη βέρα της

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, Αριάνα Γκράντε και Ντάλτον Γκόμεζ έχουν ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ η πρόσφατη εμφάνιση της Αριάνα στο Wimbledon, χωρίς τη βέρα της είχε κεντρίσει τα βλέμματα του κοινού.


Η ποπ σταρ παρευρέθηκε στο μεγάλο τουρνουά, για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ, συνοδευόμενη από τους ηθοποιούς Άντριου Γκάρφιλντ και Τζόναθαν Μπέιλι, πρωταγωνιστές του Bridgerton και φίλοι του πρώην συντρόφου της.