ΖΩΔΙΑ

23/07 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

22 Ιουλίου 2018

zodia_0.jpg

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με την Αφροδίτη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, μοιάζει με μία ευκαιρία απόδρασης από μία επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα, με στόχο να διώξεις από το μυαλό σου τις σκέψεις που καταφέρνουν να σκοτεινιάσουν την πραγματικότητα.

Η ευκαιρία για μία εκδρομή σήμερα δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη, αφού μοιάζει με εξαιρετική προοπτική απόδρασης από ένα περιβάλλον που έχει μετατραπεί σε πρόβλημα. Θα καταφέρεις με αυτό τον τρόπο να επεξεργαστείς μία λύση σε ένα θέμα που δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις, όσο επιμένεις να το εξετάζεις μέσα από μία συγκεκριμένη οπτική γωνία. Θα μπορέσεις να παρατηρήσεις συμπεριφορές άλλων ανθρώπων, οι οποίες είναι σε θέση να σου διδάξουν κάποια πράγματα που αρνείσαι να κατανοήσεις όσο προσπαθούν να στα ταΐσουν ως συμβουλές κάποιοι τρίτοι. Ταυτόχρονα όμως θα μπορέσεις να ξεκουραστείς, σπάζοντας μία ρουτίνα στη μέση, κάτι που έχεις τεράστια ανάγκη.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.