UPDATE #NOW

"The Super Models": Το trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα των μοντέλων που έγραψαν ιστορία


Κλέλια Φατούρου

7 Σεπτεμβρίου 2023

"The Super Models": Το trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα των μοντέλων που έγραψαν ιστορία
Καταφτάνει στις 20 Σεπτεμβρίου

Σίντι Κρόφορντ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Ναόμι Κάμπελ και Λίντα Εβανγκελίστα. 4 μοντέλα που καθόρισαν τη δεκαετία του '90 και έγραψαν (και γράφουν ακόμα) τη δική τους ιστορία στην πασαρέλα.

Το ντοκιμαντέρ των 4 επεισοδίων έρχεται στις 20 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Apple TV+, για να μάς διηγηθεί τις ζωές των κυριών που βοήθησαν στο να καθοριστούν τα πρότυπα ομορφιάς, ενώ δημιουργούσαν έναν δικό τους δεσμό. Ένα ντοκιμαντέρ που υπόσχεται πρόσβαση σε υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί, ενώ μιλούν για τη ζωή τους και συζητούν για τις στιγμές- κλειδιά της καριέρας τους.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν θα δούμε μόνο τα supermodels, αλλά και κορυφαίους σχεδιαστές, όπως η Ντονατέλα Βερσάτσε, η Ντόνα Κάραν, ο Κάλβιν Κλάιν, Μάικλ Κορς, Βίβιαν Γουέστγουντ αλλά και τον σπουδαίο Ντέιβιντ Φίντσερ, που σκηνοθέτησε το επικό βίντεο "Freedom" του George Michael.

«Δεν μπορούσαν να με δουν ως άνθρωπο με δική του φωνή και πορεία», αναφέρει στο trailer η Σίντι Κρόφορντ. «Έκανα όλα αυτά τα σπουδαία σόου, έβαλα όλα τα υπέροχα ρούχα, αλλά μετά έφτανε η στιγμή της διαφήμισης και της προώθηση και δεν υπήρχα πουθενά», λέει η Ναόμι Κάμπελ. Ετοιμαζόμαστε να δούμε την golden era των μοντέλων, σε μία εποχή με μία αίγλη που δεν πρόκειται να επαναληφθεί.