UPDATE #NOW

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε ξανά μητέρα στα 53 της: «Ποτέ δεν είναι αργά»


Τόνια Τζάφερη

30 Ιουνίου 2023

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε ξανά μητέρα στα 53 της: «Ποτέ δεν είναι αργά»
Splash News
Το διάσημο μοντέλο, ανακοίνωσε εχθές τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει την Ναόμι Κάμπελ σε πλάνα όπου σαρώνει τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις, ωστόσο πλέον το 53χρονο μοντέλο είναι σε μια φάση της ζωής της όπου προτεραιότητα έχουν τα μωρά της και ο ρόλος της ως μητέρα. Η ίδια αποκάλυψε πως έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 50 της, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την απόκτηση του παιδιού της, ενώ ακόμη δεν είναι γνωστός ούτε ο πατέρας των δύο της παιδιών.

Η Ναόμι Κάμπελ θέλησε να εστιάσει στο γεγονός πως «ποτέ δεν είναι αργά» να αποκτήσεις παιδί αν το θέλεις, ενώ λέει πως ενθαρρύνει και τις φίλες της να γίνουν μητέρες ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία, και να μην ανησυχούν για το ηλικιακό κενό.

Μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού το 2021, η Κάμπελ έγινε τώρα μαμά για δεύτερη φορά, καθώς υποδέχθηκε ένα υγιέστατο αγοράκι στη ζωή της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία έχει το βρέφος στην αγκαλιά της ενώ η 2χρονη κόρη της του κρατά το χέρι.

«Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε αφάνταστα και σε περιβάλλουμε με αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο! Καλώς ήρθες μωρό μου. #mumoftwo», έγραψε το top model, προσθέτοντας «Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Στο παρελθόν η Κάμπελ είχε δηλώσει:

«Πάντα ήξερα πως κάποια μέρα θα γινόμουν μητέρα, όμως είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό».