ΖΩΔΙΑ

Πώς θα σας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

16 Ιουλίου 2018

thomas-kelley-63846-unsplash.jpg

Ο Δίας μόλις επέστρεψε στην κανονική του πορεία, και η ζωή μας γύρισε στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Αυτό, φυσικά, δε θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ. Ήρθε η σειρά του Ερμή, για να ταράξει τα νερά. Ο πλανήτης θα είναι ανάδρομος ξεκινώντας από τις 26 Ιουλίου και, όπως είναι επόμενο, δεν υπάρχει κανένα ζώδιο που θα παραμείνει ανεπηρέαστο.

Θα είναι τρεις παράξενες εβδομάδες για όλους. Πώς, όμως, θα τις αντιμετωπίσει το κάθε ζώδιο;

Κριός

Οι Κριοί θα πρέπει να προετοιμαστούν και να θωρακιστούν ψυχολογικά. Θα χρειαστεί να διαχειριστούν συναισθήματα που καταπίεζαν, ενώ πρόκειται να εμφανιστούν ξανά στη ζωή τους άνθρωποι που είχαν φύγει καιρό πριν.

Ταύρος

Αισθάνονται ότι όλα τους πηγαίνουν καλά, και ο Ερμής είναι εδώ για να το αλλάξει αυτό. Θα πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή και να ελέγχουν διπλά εάν αυτό που κάνουν είναι το σωστό, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

Δίδυμος

Το καλοκαίρι ξεκίνησε δύσκολα για τους Διδύμους, αλλά τα νέα είναι καλά. Ο ανάδρομος Ερμής θα γίνει ο καλύτερός τους φίλος, καθώς τα προβλήματα επικοινωνίας με τους αγαπημένους τους πρόκειται να διορθωθούν, ενώ οι σχέσεις τους θα δυναμώσουν.

Καρκίνος

Παρεξηγήσεις με συναδέλφους, οικονομικά και οικονομικά ζητήματα αναμένεται να προκύψουν. Οι τρεις αυτές εβδομάδες θα είναι μία δοκιμασία για την υπομονή και την αντοχή των Διδύμων.

Λέων

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, θα λειτουργήσουν σαν σύμβουλοι. Όλοι θα ζητούν τη γνώμη τους, ενώ θα είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τις υποδείξεις τους.

Παρθένος

Θέλουν να έχουν τον έλεγχο σε κάθε περίπτωση, κάτι που θα είναι αδύνατο. Θα είναι μία καλή περίοδος για να μάθουν οι Λέοντες να διαχειρίζονται τις μικρές αναποδιές, και να αποδεχτούν ότι δε γίνεται πάντα τα πράγματα να πηγάινουν όπως θέλουμε.

Ζυγός

Οι Ζυγοί περνούν τον περισσότερο χρόνο τους προσπαθώντας να ευχαριστήσουν τους άλλους. Αυτή τη φορά, καλό είναι να αφοσιωθούν πρώτα στις δικές τους ανάγκες και να μην απογοητεύονται κάθε φορά που οι γύρω τους δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

Σκορπιός

Είναι η ιδανική περίοδος για να αντιληφθούν οι Σκορπιοί ότι, όσο σκληρά κι αν προσπαθούν, δε γίνεται να είναι τέλειοι σε όλα. Αν δεν το κάνουν, θα αισθανθούν ότι κάθε φορά που φτάνουν κοντά στην επιτυχία, κάτι συμβαίνει και επιστρέφουν ξανά στο μηδέν.

Τοξότης

Υπομονή είναι η λέξη που θα χαρακτηρίσει τους Τοξότες. Θα επηρεαστούν από τον ανάδρομο Ερμή πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα ζώδια, και θα πρέπει να πάρουν το χρόνο τους ώστε να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Όσοι Αιγόκεροι μποορύν να πάρουν άδεια και δεν το έχουν κάνει, καλό είναι να το αποφασίσουν σιγά σιγά. Καλό είναι να χαλαρώσουν, να πάνε διακοπές ή, έστω, να καθίσουν σπίτι βλέποντας μία σειρά. Αν αυτό είναι ανέφικτο, καλό είναι να αρχίσουν να προετοιμάζονται από τώρα για την πιεστική περίοδο που έρχεται.

Υδροχόος

Με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να μπουν οι ίδιοι εμπόδιο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ηρεμία. Πριν πάρουν αποφάσεις, οι Υδροχόοι θα πρέπει να σκέφτονται όλες τις πιθανές συνέπειες, καθώς μία μικρή απροσεξία μπορεί να οδηγήσει σε τραγωδία.

Ιχθύς

Ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ για να υπενθυμίσει στους Ιχθείς να ηρεμήσουν και να καταπιάνονται με ένα πράγμα κάθε φορά. Αν δεν το κάνουν και η προσοχή τους αποσπάται διαρκώς, οι πιθανότητες να πουν το λάθος πράγμα στο λάθος άνθρωπο τη λάθος στιγμή είναι τεράστιες.

 

Διαβάστε επίσης: Γιατί είστε ακόμα ελεύθεροι, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.