ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τζιν παντελόνι & λευκό top: 6 στιλάτα σύνολα με τον πιο κλασικό συνδυασμό


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Απριλίου 2024

Τζιν παντελόνι & λευκό top: 6 στιλάτα σύνολα με τον πιο κλασικό συνδυασμό
Instagram/marieandmood
Το τζιν παντελόνι και η λευκή μπλούζα γίνονται ο πρωταγωνιστής του look σου

Το τζιν παντελόνι με τη λευκή μπλούζα είναι ένας από τους σικάτους συνδυασμούς που μπορείς να βάλεις και δεν έχει καμία σημασία το budget που διαθέτεις, εφόσον υπάρχουν κομμάτια για όλα τα βαλάντια. Με αυτό ως βάση μπορείς να κάνεις styling με πάρα πολλούς τρόπους και να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά looks. Φυσικά όμως μπορείς να το φορέσεις και μόνο του με όποιο ζευγάρι παπούτσια επιθυμείς, διότι ταιριάζει με τα πάντα.

Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να σετάρεις το τζιν παντελόνι και τη λευκή μπλούζα, αλλά ο πιο κλασικός και σικάτος είναι να τα αφήσεις μόνα τους, να αφήσεις αυτά τα δύο διαχρονικά κομμάτια να γίνουν ο πρωταγωνιστής του look σου. Αφού δουλεύει πάντα και σε βγάζει ασπροπρόσωπη, δώσε στον εαυτό σου την ευχαρίστηση να χαλαρώσει μερικές φορές και να φορέσει κάτι εύκολο και πρακτικό. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 6 cool σύνολα με τζιν παντελόνι και λευκή μπλούζα, ώστε να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα δικά σου looks. Κράτα σημειώσεις!

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Eκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.