ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Modern classics: 4 ανοιξιάτικα κομμάτια που μοιάζουν σύγχρονα, ενώ είναι κλασικά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Απριλίου 2024

Modern classics: 4 ανοιξιάτικα κομμάτια που μοιάζουν σύγχρονα, ενώ είναι κλασικά
Instagram/annelauremais
Τα 4 κομμάτια που είναι κλασικά και αντέχουν στο τεστ του χρόνου, αλλά δίνουν 2024 vibes

Και ποιος δεν θέλει να φοράει κομμάτια που να μοιάζουν εντελώς σύγχρονα; Ποιος δεν θέλει να έχει μια γκαρνταρόμπα που να αντέχει στο τεστ του χρόνου; Αυτές οι δύο επιθυμίες μοιάζουν από την πρώτη ματιά να είναι αντικρουόμενες, αλλά με μια πιο προσεκτική προσέγγιση βλέπουμε πως συγκλίνουν αρκετά. Ειδικά τη χρονιά που διανύουμε, όπου το quiet luxury, το grandpacore και το vintage είναι τελευταίες τάσεις, τα κλασικά κομμάτια μοιάζουν εντελώς σύγχρονα.

Ναι, είναι μια χρονιά που δίνει ευκαιρίες στο πιο προσωπικό στιλ και ενθαρρύνει το versatility των κομματιών. Κλασικά κομμάτια που όλοι σχεδόν έχουμε στις ντουλάπες μας γίνονται κεντρικό θέμα στο look πολλών style icons και στιλιζάρονται ανάλογα με την προσωπική αισθητική του καθενός. Εμείς σου έχουμε στην παρακάτω λίστα τα 4 κλασικά κομμάτια της άνοιξης του 2024, τα οποία μοιάζουν εντελώς σύγχρονα. Κράτα σημειώσεις

1. Η pencil φούστα

2. Η baguette τσάντα

3. Το σουέτ blazer ή πανωφόρι

4. Η ball λευκή φούστα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.