ΖΩΔΙΑ

H Εποχή του Λέοντα πλησιάζει: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο


JTeam

19 Ιουλίου 2023

H Εποχή του Λέοντα πλησιάζει: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο
pexels
Το πάθος, ο ρομαντισμός και η δημιουργικότητα είναι καθ΄οδόν

Στις 22 Ιουλίου, μπαίνουμε στην εποχή του Λέοντα και την ίδια μέρα, η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη στο ίδιο ζώδιο. Αν ήδη ανησύχησες, τα άστρα έρχονται να σε καθησυχάσουν αλλά και να κάνουν τα πράγματα στη ζωή σου, λίγο δραματικά.

Η εποχή του Λέοντα, που θα κρατήσει μέχρι τις 23 Αυγούστου, είναι η πιο κατάλληλη για πάθος, ρομαντισμό, δημιουργικότητα και αυτο - έκφραση. Έρχεται για να φέρει νοσταλγία στην καρδιά σου, ανασύροντας παιδικές αναμνήσεις.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να φέρει ξεκαθαρίσματα και χωρισμούς αλλά και επανασυνδέσεις. Όλα είναι πιθανά να συμβούν τη νέα εποχή αλλά το κύριο χαρακτηριστικό της περιόδου θα είναι η επούλωση και η επαναξιολόγηση σημαντικών στοιχείων όπως η αυτοεκτίμησή μας.

Δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις αλλά η τάση να φτιάξεις επιτέλους τη ζωή που ονειρεύεσαι, θα αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Μάλιστα από τις 6 Αυγούστου, θα είναι πιο εύκολο να ενδώσεις σε πειρασμούς και απολαύσεις που απέφευγες εδώ και καιρό.

Πληγές θα επουλωθούν και πολλές από τις ανασφάλειές σου θα αποτελέσουν παρελθόν

Το σημαντικό είναι να ακολουθήσεις το ένστικό σου και να εμπιστευτείς όσα έχει να σου προσφέρει η εποχή. Στο τέλος της, θα έχεις έρθει πιο κοντά με τον εαυτό σου και τις ανάγκες του, κάτι που θα σε φέρει πιο κοντά και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου

Κριός

Πλησιάζει η περίοδος που θα φέρει διασκέδαση στη ζωή σου, και πραγματικές απολαύσεις. Παράλληλα, θα είναι η στιγμή για ενδοσκόπηση και βαθιά σύνδεση με τον εαυτό σου. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν σχέσεις από το παρελθόν, φέρνοντας διλήμματα στη ζωή σου.

Ταύρος

Η εποχή έρχεται για να φέρει αλλαγές στη ζωή σου και να φέρει λύση σε προβλήματα που μένουν άλυτα εδώ και καιρό. Η περίοδος είναι κατάλληλη για πολλά μαθήματα ενώ θα αναγκαστείς να βγεις από το comfort zone σου που τόσο λατρεύεις.

Δίδυμοι

Θα νιώθεις μεγαλύτερη σύνδεση με τους άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής. Ίσως βρεθείς με παλιούς φίλους, ίσως κάνεις νέες γνωριμίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Ό,τι κι αν κάνεις, η εποχή αυτή σε ευνοεί 100%.

Καρκίνος

Η αυτοεκτίμησή σου θα φτάσει σε άλλα επίπεδα. Θα ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και θα δεις τι είναι αυτό που έχει περισσότερη αξία στη ζωή σου, επαναπροσδιορίζοντας τις προτεραιότητές σου. Η καριέρα θα μπει σε πρώτο πλάνο ενώ δεν αποκλείεται να σου κάνουν μια δελεαστική πρόταση για μια νέα θέση εργασίας.

Λέων

Η νέα εποχή είναι στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξεις κατάματα την αλήθεια και τον εαυτό σου και να δεις ποιες αλλαγές πρέπει να κάνεις για να έρθεις ξανά πιο κοντά σε σένα. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινά ένα ταξίδι με νέες εμπειρίες και πολλή σοφία.

Παρθένος

Η εποχή του Λέοντα δημιουργεί την ανάγκη για ανανέωση. Πολλά απροσδόκητα μπορούν να συμβούν ενώ θα ανταμειφθείς για τη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει, ειδικά στον εργασιακό τομέα.

Ζυγός

Όνειρα, ελπίδα και αισιοδοξία. Αυτά έρχεται να σου φέρει η εποχή του Λέοντα μαζί με πολλή θετική σκέψη. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις αξίες και να ανανεώσεις τις σχέσεις σου σε φιλικό και συναισθημαιτκό επίπεδο.

Σκορπιός

Αυτή η εποχή έρχεται για να φέρει πολλή πίεση στα επαγγελματικά σου. Οι αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σου θα είναι τόσο ξαφνικές που δεν θα προλάβεις καν να τις επεξεργαστείς ενώ θα θες να αφεθείς σε νέες εμπειρίες και περιπέτειες.

Τοξότης

Η πρόκληση θα είναι συνώνυμη της εποχής για το ζώδιό σου. Θα θες να δοκιμάσεις κάτι καινούριο ενώ η περίοδος θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου. Ό,τι κι αν κάνεις, κάντο με fun.

Αιγόκερως

Παλιές πληγές έρχονται στο προσκήνιο ενώ η εποχή αυτή θα φέρει ξεκαθάρισμα σε σχέσεις που δεν προχωρούν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου.

Υδροχόος

Πρώην επιστρέφουν αλλά και παλιοί φίλοι και συνεργάτες. Η εποχή του Λέοντα σε φέρνει αντιμέτωπο με όλο σου το παρελθόν και θα σε βάλει σε διλήμματα. Ετοιμάσου για απρόσμενες αλλαγές και σίγουρα ετοιμάσου να βγεις από το comfort zone σου.

Ιχθείς

Αυτή την εποχή, θα νιώσεις πιο busy από ποτέ, Δώσε προσοχή σε θέματα υγείας ωστόσο και βρες λίγο χρόνο για σένα. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό που μπορείς να κάνεις, τη νέα εποχή που ξεκινά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.