ΖΩΔΙΑ

Είσαι Λέων; Τα 3 ζώδια για να κάνεις παθιασμένη σχέση


JTeam

30 Ιουλίου 2022

Είσαι Λέων; Τα 3 ζώδια για να κάνεις παθιασμένη σχέση
Pexels/Anastasiia Chaikovska
Ποια ζώδια είναι το ιδανικό ταίρι του Λέοντα;

Βρισκόμαστε στην αρχή της εποχής του Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε στην πιο ερωτική φάση του καλοκαιριού. Ας κάνουμε όμως για λίγο focus στον πρωταγωνιστή αυτού του μήνα. Ποιοι είναι οι ιδανικοί σύντροφοι για αυτό το ζώδιο και δημιουργούν καρμική σχέση με τον Λέοντα;

Κριός

Δύο ζώδια της Φωτιάς που λατρεύουν το δράμα, το πάθος και τις περιπέτειες. Μαζί θα κάνουν τα πάντα, η σχέση θα είναι αρκετά έντονη, αλλά το καλό με αυτούς τους δύο είναι ότι ο ένας σέβεται τον χώρο και την ανάγκη για ανεξαρτησία του άλλου. Αν πετύχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι

Τα ζώδια που είναι τρομερά επικοινωνιακά και εξωστρεφή. Μπορούν να μιλούν με τις ώρες για κουλτούρα, διασκέδαση, βιβλία και ό,τι τους ενδιαφέρει. Όπως και ο Κριός, είναι ένα ζώδιο που λειτουργεί με ένταση, πάθος και πολύ λίγη ψυχραιμία. Η σχέση τους είναι παθιασμένη και καρμική, αλλά τελικά καταφέρνουν να συνεννοηθούν.

Τοξότης

Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος συνδυασμός. Λατρεύουν τα ταξίδια και τις περιπέτειες, αλλά ο Τοξότης είναι συνήθως λίγο πιο συγκρατημένος στον τρόπο που επικοινωνεί, και λειτουργεί συμπληρωματικά με τον έντονο και σούπερ εκδηλωτικό Λέοντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.