ΖΩΔΙΑ

Εποχή του Λέοντα: Τα dos και τα don'ts των αστρολόγων για έξτρα εύνοια


JTeam

21 Ιουλίου 2022

Εποχή του Λέοντα: Τα dos και τα don'ts των αστρολόγων για έξτρα εύνοια
Η εποχή του Καρκίνου δίνει τη σκυτάλη στον εκρηκτικό Λέοντα, ο οποίος θα γίνει κυρίαρχος στο ζωδιακό βασίλειο από τις 22 Ιουλίου

Η εποχή του Λέοντα ξεκινά σε λίγες ώρες και φέρνει vibes σιγουριάς, αυτοπεποίθησης και γενναιοδωρίας. Αν θες να ευνοηθείς, τα άστρα σού έχουν έτοιμο έναν οδηγό που καλό είναι να ακολουθήσεις για να μην απογοητευτείς από τις μέρες που έρχονται.

Μετά την εποχή του Καρκίνου που η αλήθεια είναι ότι σε κάποιους φέρθηκε λίγο ζόρικα, ο Λέων είναι εδώ για να βοηθήσει τα πράγματα αρκεί να μην παραβιάσεις τους παρακάτω κανόνες των ειδικών.

1. Βγάλε τον καλλιτέχνη από μέσα σου

Η εποχή του Λέοντα έρχεται για να σου δώσει πινέλα και χρώματα στα χέρια, εκτοξεύοντας τα επίπεδα της δημιουργικότητάς σου. Αρκεί να αξιοποιήσεις την ευκαιρία και να βγάλεις προς τα έξω όλη τη δημιουργικότητα που κρύβεις εδώ και καιρό. Βγάλε ξεχασμένους καμβάδες και δημιούργησε ή ολοκλήρωσε το ποίημα που άφηνες στη μέση εδώ και καιρό. Ο καλλιτέχνης είναι μέσα σου και αξίζει να τον βγάλεις προς τα έξω.

2. Μην κριτικάρεις υπερβολικά (μπορείς και καθόλου)

Μπορεί η εποχή που ξεκινά, να χαρακτηρίζεται ως "fun- loving" από τους αστρολόγους αλλά ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, μπαίνει στον τελειομανή Παρθένο από τις 11 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι θα εστιάζεις σε λεπτομέρειες και θα έχεις την τάση να υπεραναλύεις τα πάντα. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις τις έντονες κριτικές για να μην έχεις παρεξηγήσεις.

3. Εστίασε στην προσωπική σου ανέλιξη

Όταν φροντίζεις τον εαυτό σου και εξελίσσεσαι, τα πας καλύτερα και με τους γύρω σου. O Δίας που γίνεται Ανάδρομος από τις 28 Ιουλίου, σε κάνει να επικεντρωθείς σε σένα. Φτάσε λοιπόν όπου δεν μπορείς και άγγιξε τα όρια των ονείρων και των φιλοδοξιών σου. Αν το δοκιμάσεις, τα άστρα σου υπόσχονται ότι δεν θα χάσεις.

4. Άσε χώρο για λίγο ρομαντισμό

Η εποχή του Λέοντα ευνοεί τα ερωτικά σκιρτήματα και τη ρομαντική διάθεση. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου και φέρνει έκρηξη στις ερωτογενείς ζώνες. Εστίασε στον έρωτα και μη φοβηθείς να κάνεις το πρώτο βήμα. Θα σου βγει σε καλό και ενδεχομένως να έχει και διάρκεια.

5. Άσε ελεύθερο το παιδί που είναι μέσα σου

Είναι μια υπέροχη στιγμή για να βγάλεις προς τα έξω το παιδί που έχεις μέσα σου αφού αυτή η περίοδος διακρίνεται για τον αυθορμητισμό και την αθωότητά της. Ζήσε ανέμελα και οργάνωσε τις πιο περιπετειώδεις διακοπές παρέα με τα πιο αγαπημένα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.