ΖΩΔΙΑ

Τα ζευγάρια ζωδίων με τον πιο ισχυρό συναισθηματικό δεσμό


JTeam

15 Ιουλίου 2022

Τα ζευγάρια ζωδίων με τον πιο ισχυρό συναισθηματικό δεσμό
pexels
Τα άστρα σού δείχνουν τον δρόμο!

Τα άστρα είναι ικανά να επηρεάσουν ακόμη και τον τρόπο, με τον οποίο ερωτευόμαστε και βρίσκουμε τον ιδανικό για εμάς, σύντροφο. Κάποια άτομα, με βάση τους πλανήτες, είναι γραφτό να έρθουν στη ζωή μας, με κάποια άλλα μπορεί να μην είμαστε ποτέ μαζί και υπάρχουν κι εκείνα με τα οποία έχουμε την καλύτερη χημεία.

Σύμφωνα λοιπόν με τους αστρολόγους, όλα τα ζώδια αναπτύσσουν τον πιο ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με κάποιο άλλο.

Κριός

Ο Τοξότης και ο Υδροχόος γεννήθηκαν για να σε καλύπτουν βαθιά συναισθηματικά αφού και τα δύο αγαπούν στον ίδιο βαθμό με σένα, την περιπέτεια και λατρεύουν τον αυθορμητισμό σου.

Ταύρος

Ο Καρκίνος είναι το ιδανικότερο ζώδιο για σένα αν θες να καλλιεργήσεις στη ζωή σου ένα μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο. Θα σου προσφέρει την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που θες χωρίς να έχεις ανασφάλειες και αμφιβολίες για τη σχέση σας.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να δεθείς βαθιά συναισθηματικά μόνο με έναν Λέων ή Τοξότη γιατί μόνο αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να πορευτούν κοντά σου, δείχνοντας σεβασμό σην ανεξαρτησία που είναι η δεύτερη σου φύση.

Καρκίνος

Το καταλληλότερο ζώδιο για σένα είναι ο Ιχθύς. Το ζώδιο αυτό θα μπορούσε να μείνει μαζί σου όλη μέρα στο σπίτι, έχοντας απλά τη συντροφιά σου για παρέα του. Του αρκεί.

Λέων

Η φωτιά χρειάζεται αέρα για να αναπνεύσει οπότε ο Υδροχόος είναι το ιδανικότερο ζώδιο για σένα. Βέβαια, και ο Τοξότης, ο οποίος υπόσχεται να μοιραστεί τον ίδιο ενθουσιασμό με σένα για τη ζωή χωρίς να περιορίζει την ελευθερία σου.

Παρθένος

Ένας Σκορπιός, Ταύρος ή Καρκίνος είναι τα ζώδια που σου ταιριάζουν συναισθηματικά, αγαπητέ Παρθένε αλλά τα άστρα σε εκλιπαρούν να μείνεις μακριά από Κριούς ή Τοξότες.

Ζυγός

Οι Δίδυμοι είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός για σένα καθώς θα χτίσετε μαζί την απόλυτη πνευματική επικοινωνία.

Σκορπιός

Με έναν Καρκίνο θα ταυτιστείς τόσο συναισθηματικά που δεν θα θες να τον αποχωριστείς λεπτό. Η σχέση σας θα απογειωθεί σε κάθε τομέα και επίπεδο από τη στιγμή που βρεθείτε μαζί.

Τοξότης

Ο Λέων είναι το καταλληλότερο ζώδιο για σένα αφού μαζί θα βιώσετε μεγάλες συγκινήσεις και ανεπανάληπτες εμπειρίες που δεν θα στερήσουν ωστόσο την ελευθερία σου.

Αιγόκερως

Δουλεύεις πολύ σκληρά και το πιο ιδανικό ζώδιο που θα αναγνωρίσει όλους τους κόπους σου, στηρίζοντάς κάθε σου κίνηση, είναι ο Ταύρος.

Υδροχόος

Αν ψάχνεις έναν υποστηρικτικό σύντροφο και κάποιον που θα σε ενθαρρύνει συνέχεια, τότε βάλε στη ζωή σου έναν Δίδυμο.

Ιχθείς

Ο Σκορπιός θεωρείται το άλλο σου μισό αφού μαζί μπορείτε να βγάλετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, διαβάζοντας ο ένας τη σκέψη του άλλου με μοναδικό τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS