ΖΩΔΙΑ

Ήξερες ότι τα δάχτυλα των χεριών σου έχουν άμεση σχέση με τους πλανήτες; Να πώς


JTeam

17 Ιανουαρίου 2022

Ήξερες ότι τα δάχτυλα των χεριών σου έχουν άμεση σχέση με τους πλανήτες; Να πώς
Γνώριζες ότι τα δάχτυλα των χεριών σου σχετίζονται με τους πλανήτες; Αυτή η αντίληψη επικρατεί στην τέχνη της χειρομαντείας και αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό μας, κοιτάζοντας απλά τα χέρια μας.

Στον κόσμο της χειρομαντείας, τα χέρια και οι παλάμες σου έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το σύμπαν και μεταφέρουν σημαντικά μηνύματα για τον εαυτό σου. Παρόλο που η αρχαία αυτή τέχνη δεν είναι εύκολη διαδικασία, μπορείς να μάθεις μερικά μυστικά της, μαθαίνοντας να «διαβάζεις» λίγο καλύτερα τα δάχτυλα των χεριών σου.

Είτε το πιστεύεις λοιπόν, είτε όχι, τα δάχτυλά σου έχουν άμεση σχέση με τους πλανήτες και το σύμπαν και η απόδειξη είναι στα παρακάτω στοιχεία.

Jenny.Gr

Ο αντίχειρας έχει στοιχεία του Άρη

Πρόκειται για ένα από τα δάχτυλα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία στη χειρομαντεία. Δείχνει την αποφασιστικότητα και τη θέληση ενός ατόμου αλλά και το πόσο αυτάρκης είναι. Ελέγχει και πρωταγωνιστεί στις περισσότερες δουλειές που κάνουμε με τα χέρια μας γι΄αυτό και σχετίζεται με τον δυναμικό πλανήτη Άρη.

Το μέγεθος του αντίχειρα δείχνει πόσο ισχυρή και δυνατή προσωπικότητα έχεις. Όσο πιο μεγάλο είναι το συγκεκριμένο δάχτυλο, τόσο πιο ανεξάρτητη και δυναμική φύση είσαι.

O δείκτης με στοιχεία Δία

Με κυβερνήτη τον Δία, ο δείκτης σχετίζεται με τη δίψα για γνώση και μάθηση. Είναι «ο δάσκαλος και ο ηγέτης του μυαλού μας». Ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο δάχτυλο για να δώσεις οδηγίες, θα ανακαλύψεις ότι σε οδηγεί σε νέους δρόμους και μονοπάτια.

Ο δείκτης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Όσο πιο δυνατός είναι, τόσο περισσότερο διψάς για μάθηση. Αν έχεις μακρύ δείκτη, τότε είσαι ηγετική φύση.

Το μεσαίο δάχτυλο με στοιχεία του Κρόνου

Αν το μεσαίο δάχτυλο ήταν άνθρωπος, θα ήταν ένας σοφός ηλικιωμένος άνδρας. Όπως ο Κρόνος χαρακτηρίζεται ως πλανήτης για τη δύναμη και την σταθερότητά του, έτσι και το μεσαίο δάχτυλο είναι εκείνο που κρατάει τα υπόλοιπα ενωμένα. Μεταφέρει το μήνυμα της δύναμης και της νοημοσύνης και είναι η πιο αξιόπιστη πηγή στην τέχνη της χειρομαντείας.

Είναι μακρύτερο δάχτυλο από τα υπόλοιπα αλλά αν έχεις παρατηρήσει ότι είναι εντυπωσιακά πιο μακρύ, τότε είναι σημάδι μεγάλης δύναμης και δείχνει ότι είσαι ακλόνητη και σταθερή φύση.

Ο παράμεσος με στοιχεία του Ήλιου

Ο Ήλιος έχει κυρίαρχη θέση στο σύμπαν. Κάπως έτσι και ο παράμεσος στα χέρια μας. Όπως ο συγκεκριμένος πλανήτης δίνει ζωή στα πάντα, έτσι και ο παράμεσος φέρνει νέα πράγματα και κυρίως την αγάπη. Συνδέεται με το πάθος, τον ρομαντισμό, τη γοητεία. Για αυτόν τον λόγο, πολλοί ειδικοί θεωρούν ότι αυτό το δάχτυλο μπορεί να προβλέψει τη συναισθηματική μας ζωή.

Όταν ο παράμεσος είναι μακρύς, δείχνει ότι είσαι ένα παθιασμένο άτομο. Ενθουσιάζεσαι και ερωτεύεσαι εύκολα ενώ αν αν έχεις πιο κοντό αυτό το δάχτυλο, δυσκολεύεσαι να εμπλακείς συναισθηματικά και να κάνεις σχέσεις που θα αντέξουν στον χρόνο.

Το μικρό δάχτυλο με στοιχεία Ερμή

Οι περισσότεροι συνήθως παραβλέπουν τη σημασία του μικρού δαχτύλου αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι μεγάλο λάθος. Έχοντας άμεση σύνδεση με τον Ερμή, το συγκεκριμένο δάχτυλο συμβολίζει την επικοινωνία και το συνεργατικό πνεύμα κάποιου.

Αν το αυτό το δάχτυλό σου είναι μακρύ, τότε διαπρέπεις στα επαγγελματικά και χτίζεις άριστες συναδελφικές σχέσεις. Αν είναι πιο κοντό, τότε έχεις μερικά αδύναμα χαρακτηριστικά που σε αποτρέπουν από το να κάνεις σταθερές επαγγελματικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.