ΖΩΔΙΑ

Αυτό θεωρείται το πιο πονηρό ζώδιο - Μήπως είναι το δικό σας;


JTeam

16 Ιανουαρίου 2022

Αυτό θεωρείται το πιο πονηρό ζώδιο - Μήπως είναι το δικό σας;
Jure Širić from Pexels
Εκτός από το πιο πονηρό, είναι και το πιο συναισθηματικό ζώδιο

Ορισμένα ζώδια θεωρούνται καλοκάγαθα και αφελή, πιστεύουν ό, τι κι αν τους πούμε. Κάποια άλλα, το ακριβώς αντίθετο. Δύσκολα τα ξεγελάμε, ξέρουν να λένε τέλεια ψέματα και μας διαβάζουν σαν να είμαστε ανοιχτό βιβλίο. Ένα όμως τα ξεπερνάει όλα σε πονηριά – κι ας είναι το πιο συναισθηματικό του ζωδιακού κύκλου.

Όσοι είναι γεννημένοι μεταξύ 23 Οκτωβρίου μέχρι 22 Νοεμβρίου, μάλλον πρέπει να περνούν από μικροσκόπιο. Καλά καταλάβατε, αναφερόμαστε στους Σκορπιούς, τους οποίους πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα. Μας ελκύουν σχεδόν αμέσως – το πάθος και η αυτοπεποίθησή τους, δρουν σαν μαγνήτες. Ξέρουν καλά να κρύβουν τα αρνητικά χαρακτηριστικά τους και μας μαγεύουν.

Οι Σκορπιοί είναι ασταμάτητοι, όταν ενδιαφέρονται για κάτι. Ακολουθούν το πανίσχυρο ένστικτό τους και καταλαβαίνουν με ευκολία πότε τους λέμε ψέματα. Δε δέχονται γενικεύσεις, αλλά σαφείς εξηγήσεις, όταν τις ζητούν.

Μας δίνονται ολοκληρωτικά και μας εμπιστεύονται αμέσως, φορούν παρωπίδες όταν πρόκειται για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αν όμως προδώσουμε την εμπιστοσύνη τους αυτή, τα θετικά τους συναισθήματα μετατρέπονται σε θυμό και κάνουν ό,τι μπορούν για να μας εκδικηθούν. Έπειτα μας διαγράφουν για πάντα από τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS