ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του 2022


JTeam

2 Ιανουαρίου 2022

Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του 2022
Clément Falize on Unsplash
Όλα θα πάνε καλά, αν έχετε πρόγραμμα

Αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, μην αφήσετε το παρακάτω άρθρο να σας αποθαρρύνει. Τι είναι η τύχη, άλλωστε; Ίσως είναι ο τρόπος μας να αποφεύγουμε την ανάληψη ευθύνης, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλαμε. Δεν τη χρειαζόμαστε για να πετύχουμε – με σκληρή προσπάθεια, όλα είναι δυνατά.

Ποια ζώδια δε θα έχουν την τύχη με το μέρος τους, το 2022;

Ταύρος

Οι Ταύροι θα θελήσουν να μείνουν μόνοι, τη χρονιά που έρχεται. Θα θελήσουν να απομακρυνθούν από τον «πραγματικό» κόσμο και να κλειστούν στον εαυτό τους – η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα τους βοηθήσει να καταλάβουν καλύτερα όσα συμβαίνουν μέσα τους.

Λέων

Εντάξει, οι Λέοντες θα έχουν οικονομική σταθερότητα – κάτι είναι κ αυτό. Θα χρειαστεί όμως να κάνουν θυσίες για να εξασφαλίσουν την ψυχική τους ηρεμία.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα δυσκολευτούν περισσότερο με τα απλά πράγματα. Θα χρειαστεί να προσαρμοστούν σε ιδιαίτερες καταστάσεις και θα φτάσουν στα όριά τους, όμως θα βγουν δυνατότεροι από όλο αυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS