ΖΩΔΙΑ

Έρωτας και ζώδια: Από ghosting μέχρι αρραβώνα, δείτε πώς θα πάει το '22


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2021

Έρωτας και ζώδια: Από ghosting μέχρι αρραβώνα, δείτε πώς θα πάει το '22
Imdb
Το 2022 είναι μόλις 9 μέρες μακριά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι

Το 2021 ήταν δύσκολο και χαιρόμαστε που, επιτέλους, τελειώνει. Δε θα έπρεπε να είμαστε όλοι το ίδιο ενθουσιασμένοι, βέβαια. Και αυτό το άρθρο εξηγεί το γιατί.

Παρακάτω θα δούμε τα καλά, τα κακά και τα άσχημα που θα φέρει το νέο έτος στη συναισθηματική μας ζωή. Ποιες τριάδες ζωδίων θα ερωτευτούν, θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους ή θα χωρίσουν;

Τα 3 ζώδια που θα τα απατήσουν

Ζυγός

Οι Ζυγοί καλό είναι να προετοιμαστούν ψυχολογικά γιατί το 2022 θα είναι δύσκολο. Η απιστία του συντρόφου τους, δυστυχώς, θα είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα.

Κριός

Οι Κριοί θα δυσκολευτούν πολύ τη χρονιά που έρχεται. Όμως, ακόμη κι αν ο σύντροφός τους δεν είναι πιστός, θα μπορέσουν να επικεντρωθούν στον εαυτό και την καριέρα τους.

Παρθένος

Αν εξαιρέσουμε τα ερωτικά τους, οι Παρθένοι θα περάσουν τέλεια. Θα είναι μία καλή χρονιά, όμως η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα. Καλό είναι να θυμούνται την αξία τους και να μη δίνουν δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα που δεν τις αξίζουν.

Τα 3 ζώδια που θα τους κάνουν ghosting

Αιγόκερως

Κανείς δε θέλει να κάνει ghosting σε Αιγόκερω, όμως θα γίνει. Είναι κρίμα, γιατί οι Αιγόκεροι είναι αποφασισμένοι να βρουν την ευτυχία, τη χρονιά που έρχεται.

Δίδυμος

Συνήθως οι Δίδυμοι είναι εκείνοι που κάνουν ghosting, αλλά τώρα θα το βιώσουν. Ποιος ξέρει, ίσως καταλάβουν επιτέλους ότι καλό είναι να γινόμαστε ξεκάθαροι και να λήγουμε τα πράγματα με ωριμότητα.

Καρκίνος

Εντάξει, το 2022 θα είναι καλή χρονιά για τους Καρκίνους. Αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι όλα ρόδινα, βέβαια. Θα ερωτευτούν, θα ζήσουν την καλύτερη ζωή τους, αλλά θα δυσκολευτούν με συγκεκριμένα άτομα, τα οποία θα τους κάνουν ghosting χωρίς λόγο.

Τα 3 ζώδια που θα αρραβωνιαστούν

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι που βρίσκονται σε σχέση, καλό είναι να ετοιμάζονται. Και να πουν στους φίλους τους να ραφτούν.

Τοξότης

Οι Τοξότες θα αναγνωρίσουν την αξία του συντρόφου τους και θα καταλάβουν πως ήρθε η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν την τιμητική τους σε αυτό το άρθρο. Αν δεν τους απατήσει ο σύντροφός τους, μάλλον θα τους κάνει πρόταση γάμου.

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν

Καρκίνος

Ελπίζουμε να μην ερωτευτούν τον άνθρωπο που θα τους κάνει ghosting. Οι Καρκίνοι θα περάσουν τέλεια το 2022 και μπορούν να το χαρούν από τώρα.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι υλιστές, είναι πεισματάρηδες, είναι όμως κι αθεράπευτα ρομαντικοί. Και επιτέλους θα σταματήσουν το ανούσιο φλερτ και θα ερωτευτούν.

Ιχθύς

Το 2022 θα είναι τέλειο για τους Ιχθείς. Θα ερωτευτούν, θα είναι αισιόδοξοι και θα περάσουν υπέροχα. Και εμείς θα ζηλεύουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS