ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα είναι single το 2022


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2021

Αυτά τα ζώδια θα είναι single το 2022
Θέλετε σχέση το 2022; Αν ανήκετε στα παρακάτω 3 ζώδια, μην περιμένετε να τη βρείτε

Μερικοί άνθρωποι είναι πιο τυχεροί από άλλους – ειδικά στην αγάπη. Κι αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, μάλλον θα κερδίσετε στα χαρτιά αυτήν την παραμονή Πρωτοχρονιάς (κάτι είναι κι αυτό). Γιατί το νέο έτος δε θα ευνοήσει την ερωτική ζωή σας ζωή. Σύμφωνα με τα άστρα, τουλάχιστον.

Δίδυμος

Είστε Δίδυμοι; Το 2022 θα σας βρει single και μάλλον έτσι θα παραμείνετε. Θα δείτε, όμως, άλλες σχέσεις σας να ανθίζουν και την καριέρα σας να εκτοξεύεται. Δε θα αισθανθείτε μοναξιά, παρότι δυσκολεύεστε να γνωρίσετε νέο κόσμο. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, τον εαυτό σας και φλερτάρετε όσο περισσότερο μπορείτε.

Λέων

Το 2022 δε θα είναι η χρονιά που θα κάνετε σχέση και δεν πειράζει καθόλου. Οι Λέοντες θα μείνετε μόνοι και θα γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας - είτε από δική σας επιλογή, είτε από επιλογή των άλλων. Θα εξελιχθείτε, θα διαβάσετε βιβλία, θα κατακτήσετε επαγγελματικούς στόχους και όλα θα πάνε καλά.

Κριός

Δε φταίτε εσείς, Κριοί. Φταίνε τα άστρα. Δε θα βρείτε τον έναν και μοναδικό τη χρονιά που έρχεται, αλλά μην απελπιστείτε. Με υπομονή και επιμονή, θα τα καταφέρετε. Όχι σύντομα, αλλά κάποια στιγμή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS