ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 2 ζώδια θα περάσουν τέλεια την παραμονή Πρωτοχρονιάς


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2021

Αυτά τα 2 ζώδια θα περάσουν τέλεια την παραμονή Πρωτοχρονιάς
Pexels
Ας φανούμε ανώτεροι, ας μη δείξουμε ζήλεια κι ας χαρούμε μαζί τους

Βρισκόμαστε μία ανάσα μακριά από το 2022 – κι ας νιώθουμε ότι ακόμη είναι 2020. Έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω όλα όσα μας έκαναν να αισθανόμαστε άσχημα, τις συνήθειες και τους ανθρώπους που μας περιόριζαν. Είναι ώρα να βάλουμε νέους στόχους, να γυρίσουμε σελίδα, να κάνουμε νέα αρχή.

Τα παρακάτω δύο ζώδια, θα περάσουν καλύτερα από τους υπόλοιπους. Ας φανούμε ανώτεροι, ας μη δείξουμε ζήλεια κι ας χαρούμε μαζί τους.

Αιγόκερως

Πέρασαν δύσκολο Νοέμβριο, όμως ο Δεκέμβριος ανέτρεψε την κατάσταση. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι Αιγόκεροι θα περάσουν υπέροχα. Καλό είναι να σκεφτούν σοβαρά το μέλλον και τις προτεραιότητές τους, ώστε το νέο έτος να τους βρει λιγότερο εργασιομανείς, με περισσότερη αγάπη για τον εαυτό τους.

Τοξότης

Όπως οι Αιγόκεροι, έτσι και οι Σκορπιοί θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Θα εξετάσουν με προσοχή τα συναισθήματά τους, θα βρουν τι τους κράτησε πίσω το 2021 και θα το διορθώσουν, για να ζήσουν την καλύτερη ζωή τους με τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.