ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν εμπιστεύονται το άλλο τους μισό


The Jennettes

12 Ιουλίου 2018

freestocks-org-95449-unsplash.jpg

Είναι απόλυτα λογικό να είμαστε επιφυλακτικοί στην αρχή μίας σχέσης. Όταν, όμως, αυτό δεν αλλάζει όσο περνάει ο καιρός, μπορεί να προκληθούν τεράστια προβλήματα, ικανά ακόμα και να οδηγήσουν στο τέλος της.

Εάν είτε εμείς είτε ο σύντροφός μας δεν καταφέρνουμε να ανοιχτούμε, πρέπει να προσπαθήσουμε αρχικά να βρούμε από πού πηγάζει αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης. Ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, είναι να ασχοληθούμε με τα άστρα.

Παρακάτω, είναι τα 4 ζώδια που δεν εμπιστεύονται το άλλο τους μισό:

Καρκινος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ένας Καρκίνος κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τον εαυτό του. Είναι ευαίσθητος και θέλει συνεχή προσοχή. Για να εμπιστευθεί το σύντροφό του, απαιτεί τη συνεχή επιβεβαίωση των συναισθημάτων του, ενώ πρέπει να αισθανθεί απόλυτη ασφάλεια.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Επειδή οι ίδιοι είναι ευέλικτοι, περιμένουν να ισχύει το ίδιο και για τους γύρω τους. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού δυσκολεύονται να δεσμευτούν, καθώς δεν είναι στη φύση τους. Όταν, λοιπόν, συναντήσουν κάποιον που απαιτεί σταθερότητα, γίνονται επιφυλακτικοί και η εμπιστοσύνη τους αργεί να χτιστεί.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Όταν αισθανθεί πίεση, ο χαλαρός Υδροχόος νιώθει την ανάγκη να φύγει. Έτσι, ακόμα κι όταν βρίσκεται σε σχέση, δύσκολα ρίχνει τις άμυνές του και αποφεύγει ανθρώπους που βρίσκονται στο επίκεντρο και αναζητούν προσοχή.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αν υποπτευθούν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά στη σχέση τους, οι Ιχθείς αγωνιούν και ίσως δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Συχνά, υποθέτουν το χειρότερο για τους άλλους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αφεθούν και να τους εμπιστευθούν.

 

Διαβάστε επίσης: Τα 5 ζώδια που λένε τα καλύτερα ψέματα

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.