ΖΩΔΙΑ

Εποχή του Λέοντα: Πώς θα φέρει πάθος, κυριαρχία, σεξ στην ερωτική σας ζωή


JTeam

27 Ιουλίου 2022

Εποχή του Λέοντα: Πώς θα φέρει πάθος, κυριαρχία, σεξ στην ερωτική σας ζωή
pexels
Αν ψάχνατε τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι, μην ανησυχείτε. Μόλις μπήκατε στην εποχή του Λέοντα!

O εκρηκτικός Λέοντας και η εποχή του είναι εδώ από τις 22 Ιουλίου και θα μείνει μέχρι τις 22 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει πολλά, κυρίως για την ερωτική σας ζωή ανεξάρτητα από το ζώδιο, στο οποίο ανήκετε.

Οι Λέοντες είναι οι ηγέτες του ζωδιακού. Φιλελεύθεροι, χαρούμενοι, υπερήφανοι, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε πως αυτά τα γενικά χαρακτηριστικά τους έρχονται να περιγράψουν αυτό το διάστημα τα συναισθηματικά σας και να τα απογειώσουν. Τα άστρα κάνουν λόγο επίσης για πολύ σεξ, πάθος, κυριαρχία, ρομαντισμό, περιπέτεια και ταξίδια.

Η εποχή του Λέοντα φέρνει μαζί της πολλά δώρα και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Βγάζει προς τα έξω τον παιδικό εαυτό μας και είναι μία από τις σπάνιες περιόδους όπου το σύμπαν μοιάζει να είναι πολύ απλό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι σημαντικότεροι πλανήτες, (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης), που επηρεάζουν το dating life σας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες χωρίς να έχετε πάνω από το κεφάλι σας την επιρροή κάποιου Ανάδρομου. Η επικοινωνία και η βαθιά συναισθηματική σύνδεση μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Η εποχή του Λέοντα φέρνει γενικά νέα ξεκινήματα και οι πλανητικές όψεις και αλλαγές, όπως στον Ουρανό, θα μας κάνουν να αποζητήσουμε λίγο παραπάνω την ελευθερία μας και να έρθουμε πιο κοντά στον εαυτό μας. Ο Ήλιος στον Λέοντα θα φέρει πιθανότατα στη ζωή μας κι έναν έρωτα με εξαιρετική δυναμική.

Μπορεί οι συνθήκες να είναι ιδανικές για νέες γνωριμίες αλλά δώστε προσοχή γιατί μάλλον δεν θα λείψει το δράμα από τη ζωή σας. Προετοιμαστείτε για έντονες στιγμές που θα σας προσφέρουν όμως το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σας. Και όλα αυτά εξαιτίας της πιο δυναμικής εποχής που έχει για πρωταγωνιστή της τον βασιλιά του ζωικού βασιλείου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.