Η Jessica Alba δοκιμάζει με την κόρη της τα πιο stylish φορέματα για το καλοκαίρι

Η Jessica Alba δοκιμάζει με την κόρη της τα πιο stylish φορέματα για το καλοκαίρι

H Jessica Alba απολαμβάνει την ρόλο της ως μαμά και μάλιστα μας το δείχνει μέσα από τις παιχνιδιάρικες αναρτήσεις της στο Instagram. H γλυκιά μαμά και η κόρη της ποζάρουν μαζί φορώντας τα πιο καλοκαιρινά φορέματα και μας χαρίζουν απλόχερα έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας!

Η λαμπερή ηθοποιός και η κόρη της φοράνε floral φορέματα για να γιορτάσουν την 4η Ιουλίου και ανέβασαν ένα video που προβάρουν τα looks τους. H αλήθεια είναι μάλιστα ότι είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβεις ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη.

Η Αlba έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: "Κυριακή μέρα διασκέδασης με το (όχι και τόσο μικρό) μωρό μου. Χαρούμενη 4η Ιουλίου”.

Aκόμη, η 13χρονη Honor είχε τα γενέθλιά της πριν έναν μήνα και η μητέρα της είχε ανεβάσει στο Instagram ένα γλυκό μήνυμα για να της ευχηθεί:

"Η έφηβή μου. Αυτά είναι τα 13! Honor, είσαι ήδη πολύ ψηλότερη από μένα, κάτι που σου αρέσει να μου υπενθυμίζεις. Έχεις μια καρδιά από χρυσάφι, είσαι γεμάτη συμπόνοια, είσαι πανέξυπνη, αστεία, ξεκαρδιστική. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Συγγνώμη που κάθε φορά που σε κοιτάζω για πολλή ώρα, βάζω τα κλάματα. Είναι δάκρυα χαράς γιατί η αγάπη είναι τόσο βαθιά και τόσο προφανής αλλά και τόσο στενάχωρη που δεν μπορώ να πατήσω pause. Οπότε θα πρέπει να ανεχτείς και τα συναισθηματικά μου ξεσπάσματα. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή, η μαμά σου"

Φωτογραφία: Getty Images

Δείτε ακόμη: