Ο μπαμπάς της Angelina έμαθε για την μαστεκτομή της κόρης του από τα media

Ενώ ήταν μαζί δύο μέρες πριν, ο Jon Voight δεν γνώριζε τι πρόκειται να κάνει η κόρη του.

Ταυτόχρονα με τον υπόλοιπο κόσμο και μέσω των μέσων επικοινωνίας, έμαθε για τη γενναία κίνηση της Angelina Jolie, ο πατέρας της Jon Voight. Παρά το γεγονός ότι δύο μέρες πριν ήταν μαζί της και τον Brad και τον αδερφό της για να γιορτάσουν τα γενέθλια του τελευταίου, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είχε καταλάβει κάτι για την κίνηση της κόρης του. Ο ίδιος δήλωσε “το ανακάλυψα την Τρίτη το πρωί και έμεινε έκπληκτος όπως όλοι και βαθιά συγκινημένος από τον τρόπο που το χειρίστηκε. Είναι ένας εξαιρετικό άνθρωπος.”

Παλαιότερα, ο Jon και η Jolie είχαν έρθει σε ρήξη καθώς, εκείνος είχε διαδώσει το 2002 ότι έχει σοβαρές νοητικές διαταραχές, ενώ εκείνη τον είχε κατηγορήσει ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση πίσω από την πλάτη της μητέρας της. Ο Brad ήταν αυτός που συντέλεσε ώστε να συμφιλιωθούν πατέρας και κόρη το 2011. Ο Jon δήλωσε ότι ένα γεγονός του άλλαξε όλη τη ζωή του και ότι κατάλαβε πόσο σημαντική είναι η κόρη και τα εγγόνια είναι πολύτιμα γι’ αυτόν.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.