Blake Lively: Κυκλοφόρησε το site της 2 μέρες νωρίτερα

Η Blake Lively εγκαινίασε το site της, Preserve.us, δύο ημέρες νωρίτερα από αυτό που υπολογιζόταν. Η διάσημη ηθοποιός μας εξέπληξε αφού το lifestyle site της δείχνει να έχει πολλά στοιχεία από την προσωπική της αισθητική. Μάλιστα, το editorial που η ίδια υπογράφει φαίνεται ειλικρινές και άμεσο. Η διάσημη ηθοποιός τονίζει ότι το να γράψει το editorial "ήταν ό,τι δυσκολότερο έχω κάνει σε όλη την πορεία του Preserve". Συνεχίζοντας αναφέρει: "Είμαι περισσότερο φοβισμένη από όσο θα μπορούσα να παραδεχτώ. Δεν είμαι συγγραφέας, ούτε καλλιτέχνης, ούτε ειδικός. Ούτε μπορώ να κρίνω για το τί πρέπει να αγοράσετε, να φορέσετε ή να γευτείτε." Μας διαβεβαιώνει όμως ότι η ανάγκη της να ζήσει νέες εμπειρίες θα είναι η κινητήριος δύναμη του νέου της εγχειρήματος.

Η Blake Lively ξεφεύγει από το περίγραμμα της "ειδικού-παντογνώστριας" και βλέπει τον κόσμο από το πρίσμα του μαθητή κι όχι του δασκάλου όπως αναφέρει και η ίδια στο κείμενό της. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλά ωραία κι ενδιαφέροντα που θα ανακαλύψει η Blake και εμείς μαζί της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.