Η Mischa Barton μήνυσε τη μητέρα της

Η ηθοποιός δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Τα μπλεξίματα που αντιμετωπίζει και ο εθισμός της στα ναρκωτικά έχουν κάνει την καριέρα της να οδεύει στην καταστροφή. Εκτός από όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Mischa Barton, άλλο ένα προστέθηκε στη λίστα και είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αμερικάνικο site αποκάλυψε πως η ηθοποιός έκανε μήνυση στη μητέρα της, Nuala Barton την οποία κατηγορεί για απάτες εις βάρος της.

Συγκεκριμένα, η 29χρονη ισχυρίστηκε ότι η μητέρα της, η οποία ήταν και μάνατζερ της, είπε ψέματα για ποσό που εισέπραξε η κόρη της από ταινία το 2003 και τη διαφορά από τα χρήματα την κράτησε για τον εαυτό της. Επίσης, η ηθοποιός υποστηρίζει πως η μητέρα της την έδιωξε από το πολυτελές σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, που είχε αγοράσει η ίδια η Mischa Barton με χρήματα που είχε κερδίσει από την καριέρα της ως παιδί θαύμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.