Joan Collins: Σε δημοπρασία προσωπικά της αντικείμενα

Η Joan Collins σχεδιάζει να προχωρήσει σε δημοπρασία μέσα στο χρόνο πουλώντας ρούχα και κοσμήματά τόσο από την προσωπική όσο και την κινηματογραφική της "περιουσία" συμπεριλαμβανομένου κι έπιπλα γεμάτα ιστορία. 

"Μέσα στα σπουδαιότερα κομμάτια περιλαμβάνονται φορέματα υψηλής ραπτικής από την δεκαετία του εξήντα, κινηματογραφικά  κοστούμια, ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα διάσημων σχεδιαστών, αναμνηστικά της καριέρας της, διακοσμητικά αντικείμενα κι έπιπλα" δηλώνει ο οίκος διεξαγωγής της δημοπρασίας. Αναλυτικά, αξίζει να αναφερθούμε σε δύο vintage Louis Vuitton βαλίτσες, ένα couture φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα Doctor Doolittle, κουστούμια από τη "Δυναστεία",  μία custom-made λευκή γούνα σχεδιασμένη από τον  Edward Lowell, μία συλλογή κοσμημάτων από το 1960 μέχρι σήμερα κι ένα χρυσό μπουκάλι αρώματος -δώρο στην Collins από τους Natalie Wood και Robert Wagner-, τα οποία θα πωληθούν ως highlights της δημοπρασίας.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο Beverly Hills στις 16 Δεκεμβρίου, αλλά ο οίκος θα δέχεται προσφορές απευθείας αλλά και μέσω τηλεφώνου.

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα σίγουρα αξίζει στη θρυλική ηθοποιό του Hollywood:

[gallery-485744] photo credit: vogue.co.uk

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.