Τί θα δούμε το Σ/Κ στο Jenny Jenny;

Αυτό το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στις 12:00, η Τζένη Μπαλατσινού συναντά τον Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο για μια ζεστή κουβέντα. Η Μαρία Κωνσταντάκη εισβάλλει στον κήπο του σπιτιού με το «πεντακάθαρο» αυτοκίνητό της. Ο Γιώργος προτείνει μια σαλάτα ευεξίας με αντιοξειδωτικά.

Η Τζένη μαζί με τον colour specialist Νίκο Βιλλιώτη εξηγούν πως γίνεται η βαφή των μαλλιών στο σπίτι. Η Ελιάνα δείχνει τις φετινές τάσεις στο μακιγιάζ. Το top 10 της εκπομπής έχει τις παραξενιές των star. Ο Παναγιώτης παρουσιάζει εφαρμογές στα κινητά για… ψυχαναγκαστικούς!

Αυτή την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 12:00, η Πέμυ Ζούνη είναι η καλεσμένη της Τζένης σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης: τα επαγγελματικά, την πολιτική, την τέχνη, τον έρωτα. Ο Νίκος Αναδιώτης μάς δείχνει μαζί με την Τζένη γυμναστική για ζευγάρια. Στο top 10 έχουμε τους χειρότερους εραστές όλων των εποχών.

Ο Γιώργος φτιάχνει κέικ με πραλίνα.

Η Τζένη τρυπώνει αποκλειστικά στα παρασκήνια μιας επίδειξης μόδας και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της. #Jenny Jenny, για ένα άκρως θηλυκό Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.