Η Ciara παντρεύτηκε τον Russell Wilson στην Αγγλία

Την Τετάρτη, το όμορφο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους  μπροστά σε συγγενείς και φίλους σε μια όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο κάστρο Peckforton της Αγγλίας. Στο γάμο έδωσαν το "παρών" η Kelly Rowland, η Jennifer Hudson και η La La Anthony και άλλοι επώνυμοι.

Η εντυπωσιακή Ciara φορούσε ένα custom-made Roberto Cavalli haute couture νυφικό από λευκό μεταξωτό τούλι, κεντημένο με πολυτελή δαντέλα, φλοράλ μοτίβα και διάφανες κρυστάλλινες πέτρες. Ενώ ο Russell Wilson φόρεσε Giorgio Armani μαύρο tail coat κοστούμι και έδειχνε πολύ κομψός. Επίσης, βάση εθίμου που τήρησε η Ciara στην τελετή παρέστησαν και 8 παράνυφες που φορούσαν hand-made σατέν φορέματα Michael Costello.

Η λαμπερή τραγουδίστρια και ο γοητευτικός σύζυγος της επίσημα δημοσίευσαν μια φωτογραφία στα social media, από την μεγάλη ημέρα, με τίτλο "We Are the Wilsons"!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.