Προσηλυτίζεται η Lindsay Lohan στο Ισλάμ;

Το Digital Spy αναφέρει ότι μετά την πραγματοποίηση αυτής της κατά τα άλλα τολμηρής κίνησης, οι άνθρωποι άρχισαν να υποψιάζονται ότι η Lindsay είχε προσηλυτιστεί το Ισλάμ.

 

Ωστόσο όλες αυτές οι φήμες μπήκαν σε τάξη χθες, όταν ένας reporter είπε στο Gossip Cop, ότι η μητέρα της Lohan, είχε αναλάβει τα social media της κόρης της, αφού η ίδια ήθελε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα.
Πολλοί fans της ωστόσο υποστήριξαν ότι μία τέτοια μεταστροφή δε θα τους εντυπωσίαζε, αφού στο παρελθόν η Lindsay έχει υπάρχει ανοιχτή σε άλλες θρησκείες και παραδόσεις. Το 2015 μάλιστα έχει φωτογραφηθεί με το Κοράνι και  την έχουμε δει να βοηθάει τους πρόσφυγες φορώντας μαντίλα, αναφέρει το Digital Spy.



"Εάν αυτό [Ισλάμ] είναι κάτι που θέλω να μάθω, είναι στη δική μου θέληση και μόνο" είχε πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη για την Τούρκικη τηλεόραση, στο show του Haber Turk. 
Αυτό που είπε δε σημαίνει ότι θέλει να ασπαστεί το Ισλάμ, ούτε ότι έχει ήδη προσηλυτιστεί. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι η διάσημη ηθοποιός χρειάζεται ένα διάλειμμα από τα μέσα, το μέλλον θα μας δείξει ποια θα είναι η σχέση της με οποιαδήποτε θρησκεία.

 

.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.