Πώς τα social media βοήθησαν τους ληστές της Kim Kardashian

"Απλά έπρεπε να ρίξεις μια ματιά στο internet και ήξερες τα πάντα," είπε χαρακτηριστικά ο 60χρονος στην κατάθεσή του, στην αστυνομία. Ανέφερε επιπλέον ότι τα κλεμμένα κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων, έχουν εμφανιστεί σε διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες. Η Kim ήταν αυτή που έδωσε στους ληστές όλες τις πληροφορίες που χρειαζόντουσαν. Τα περισσότερα κοσμήματά της έχουν πουληθεί σε ενεχυροδανειστήρια, εκτός από το μονόπετρό της, καθώς η πέτρα του έχει αξία 4 εκατομμύρια δολάρια και εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει κάτι.

Με αφορμή τις δηλώσεις του ληστή, της Kim ανατρέχουμε στα λόγια του σχεδιαστή, Karl Lagerfeld, τα οποία βγαίνουν σοφά: "Αν είναι τόσο διάσημος και βγάζει στη φόρα όλα τα κοσμήματα σου στο internet, να πας σε ξενοδοχείο όπου κανείς δεν μπορεί να έρθει κοντά στην αίθουσα που βρίσκεσαι. Δεν μπορείτε να εμφανίζετε τον πλούτο σας και στη συνέχεια να εκπλήσσεστε από το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να τον πάρουν.."

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.