Η φωτογραφία της ημέρας: Όλες οι Πρώτες Κυρίες (και ένας Πρώτος Κύριος) μαζί

Διαβάστε εδώ: Γιατί όλοι ασχολούνται με αυτή τη νέα εμφάνιση της Melania Trump;

Στην επίσημη φωτογραφία, είναι εμφανής η διαφορετικότητα ανάμεσα στις πρώτες κυρίες και τον πρώτο κύριο. Στην πάνω σειρά, ο Gauthier Destenay, με ένα μαύρο κοστούμι και γαλάζια γραβάτα, ποζάρει δίπλα στη σύντροφο του πρωθυπουργού της Σλοβενίας, Mojca Stropnik και την πρώτη κυρία της Ισλανδίας, Thora Margret Baldvinsdottir. Μπροστά του, από αριστερά, η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron, η οποία φόρεσε ένα mini φόρεμα του οίκου Louis Vuitton, ενώ πόζαρε δίπλα στην πρώτη κυρία της Τουρκίας, Emine Gulbaran Erdogan, η οποία όπως απαιτεί η Μουσουλμανική θρησκεία, είχε καλυμμένα τα μαλλιά, τον λαιμό και τα πόδια της -φορώντας ένα μακρύ cardigan και παντελόνι σε παλ απόχρωση.

Δίπλα της, η Melania Trump, έκανε μία αρκετά κομψή εμφάνιση με ένα μαύρο, midi φόρεμα με δαντέλα του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ δίπλα της στάθηκε η Βασίλισα Mathilde του Βελγίου με ένα σατέν midi φόρεμα με floral print. Στην ίδια σειρά, πόζαραν οι Ingrid Schulerud, σύντροφος του Jens Stoltenberg, με ένα βαθύ μπλε midi φόρεμα, η Desislava Radeva, σύντροφος του Βούλγαρου προέδρου, με ένα φόρεμα από κεντητές λεπτομέριες και ψηλή λαιμόκοψη και τέλος, η Amelie Derbaudrenghien, σύντροφος του Βέλγου πρωθυπουργού, με ένα λευκό, απλό midi φόρεμα σε A line.

Η Brigitte Macron, ξεχώρισε χωρίς αμφιβολία, αφού κράτησε μεν την κομψότητα του Γαλλικού στιλ, ωστόσο, το μήκος του φορέματός της είναι αρκετά πιο κοντό σε σχέση με τις υπόλοιπες πρώτες κυρίες. Η Emine Gulbaran Erdogan, είναι η μοναδική στη φωτογραφία που δεν ακολουθεί τον Δυτικό τρόπο ντυσίματος, ενώ η Melania Trump, διάλεξε να αναδείξει τις καμπύλες της με το bodycon φόρεμα του γνωστού οίκου.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα beauty details της Brigitte Macron

[gallery-716860]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.