Ποιος έκλεβε από την Khloe Kardashian;

Διαβάστε εδώ: Αυτός είναι ο λόγος που η Khloe Kardashian ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Το πιο πρόσφατο δράμα που φαίνεται να ξεφύτρωσε από το πουθενά, έχει να κάνει με τη Monica Rose, πρώην προσωπική στιλίστρια της οικογενείας, με την οποία η συνεργασία διακόπηκε απότομα με όλα τα μέλη (και με τη Gigi Hadid) αμέσως μετά το Coachella. Από τότε η οικογένεια δεν έχει σχολιάσει απολύτως τίποτα σε σχέση με το γεγονός. Υπάρχουν εικασίες πως απολύθηκε και η αποχώρησή της δεν ήταν φιλική, αλλά και το ότι υπήρξαν νομικές ενέργειες. 

Και τώρα, η Khloe Kardashian φαίνεται να αναφέρεται στο δράμα χρησιμοποιώντας τα social media, το οποίο πολλοί fans υποθέτουν ότι αφορά την Rose.

Η 32χρονη έγραψε 3 tweets και κάθε ένα από αυτά αναφερόταν σε μία ανώνυμη φίλη που σύμφωνα με την Khloe, έκλεψε από εκείνη. Ρώτησε τους 23.9 εκ. followers της "Τι θα κάνατε αν μαθαίνατε πως μία φίλη έκλεβε από εσάς;" Και αμέσως, το επόμενο: "Θα κόβατε τη φιλία και θα αφήνατε τον Θεό να το αναλάβει; Ή θα παίρνατε το νομικό μονοπάτι;" Αμέσως, οι followers της άρχισαν να ρωτάνε αν αυτή η φίλη είναι η Malika Haqq (πολύ καλή φίλη της Kardashian) ή αν αναφέρεται στη Rose. 

Ενώ η Khloe δεν επιβεβαίωσε τις ερωτήσεις για τη Rose, έγραψε ένα ακόμα tweet: "Όχι παιδιά! Η Malika είναι αδερφή μου! Ποτέ των ποτών! We ride for life #ForeverMalika"

Aπό εκεί και πέρα, θα αφήσουμε εσάς να βγάλετε το συμπέρασμα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

[gallery-716256]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.