Γιατί η Meghan Markle πουλάει περισσότερο από την Kate Middleton;

Ό.τι κι αν φορέσει ή κάνει η Meghan Markle και βγει στη δημοσιότητα γίνεται ειδωλολατρία - και αυτό μεταφράζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για τη βρετανική οικονομία.

Η Brand Finance εκτιμά ότι το εισόδημα της Markle στην βασιλική οικογένεια θα μπορούσε να φτάσει στα $ 677 εκατομμύρια (£ 500 εκατομμύρια) φέτος, ανέφερε το Forbes, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν ο γάμος της Middleton και του Prince William ήταν top θέμα για το 2011, η εμμονή του κοινού με τη Markle θα είναι ακόμα μεγαλύτερη με την πάροδο του χρόνου - ειδικά αν αργότερα αποκτήσει και παιδί.

Η Markle ακολουθεί τα βήματα της Middleton, της οποία το status αξίζει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως στη βρετανική βιομηχανία μόδας.

Αλλά με τις βάσεις της Markle στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά και τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο - και ένα στιλ που είναι πιο μοντέρνο και λιγότερο παραδοσιακό από της Middleton - είναι πιθανό το πρόσφατα κίνημα "Meghan effect" να κυριαρχήσει πιο γρήγορα από το "Kate effect".

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί το natural makeup look που επιλέγει η Meghan Markle:

[gallery-718057]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.