Το εξωφρενικό ποσό που κοστίζει η κούνια της κόρης της Khloe Kardashian

Πλέον, εκείνη και ο σύντροφός της, Tristan Thompson, έχουν προσφέρει στην μόλις ενός μήνα, True, ένα υπερπολυτελές δωμάτιο.

Τη Δευτέρα, μέσα από το λογαριασμό της Khloe στο Instagram πήραμε μία μικρή γεύση αυτού του χώρου, στον οποίο μάλιστα βρίσκεται μία Hermes κουβέρτα και μία κούνια της οποίας η τιμή ανέρχεται στα 4.500$.

 

 

«Έχω ενθουσιαστεί με την κούνια της True!» είπε η νεαρή μαμά. «Είναι θυληκή και cool, όπως ακριβώς και η ατμόσφαιρα όλου του δωματίου».

Την επιλογή του συγκεκριμένου επίπλου ενθάρρυνε – ποια άλλη;- η αδελφή της, Kim.

«H Kim έχει ακριβώς την ίδια, και εμπιστεύομαι τα προϊόντα που λατρεύει», είπε η σταρ, προσθέτοντας ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά  μετά τη γέννηση των μωρών τους. «Ήταν ο άγγελός μου όσο ήμουν έγκυος και με βοήθησε τόσο. Μοιάζουμε πολύ ως μαμάδες και έχουμε γίνει κολλητές τελευταία!».

Αν οι διάσημες αυτές σταρ συνεχίσουν να κάνουν παρέα με τα κορίτσια τους, ελπίζουμε να δούμε σύντομα μία φωτογραφία με τις μικρές Chicago και True να κάνουν παρέα.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

[gallery-716256]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.